Svašta....

Juventus tjera Kostića iz tima zbog Vlahovića: Šok za Srbina pred početak sezone, hitno mora da ide!

Autor Nikola Lalović

Kao grom iz vedra neba dolaze vijesti da je Filip Kostić na transfer listi Juventusa.

Izvor: Profimedia

Prošle sezone su jedni od rijetkih igrača sa dobrim učinkom u Juventusu bili reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić, a sada bi vrlo lako moglo da se desi da više ne sarađuju! Razlog za to nije nezadovoljstvo igrama nekoga od njih, već finansijski problemi velikana sa sjevera Italije. 

U prethodnih nekoliko dana "stara dama" je potrošila 51.500.000 evra za tranfere Zakarije, Rovelje, De Vintera i Pelegrinija, a sada ako žele da zadrže dvije najveće zvijezde tima Dušana Vlahovića i Federika Kjezu u Juventuus će morati da prodaju neke igrače. 

Pošto je na kraju plan da ostanu Kjeza i Vlahović na transfer listi se našao Filip Kostić! Sjajni krilni fudbaler koji je prošle godine na 54 meča imao 11 asistencija i tri gola za "staru damu" nije jedini koji je na prodaju. Na listi su Veston Mekeni koga odavno pokušavaju da se otarase, mladi Iling i Sule, kao i Nikolusi i Mireti. Ipak niko od njih ne vrijedi kao Kostić i Juventus će prije svega probati da proda Srbina ili američkog defanzivnog vezistu Vestona Mekenija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!