• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović ide u Englesku! Sprema se trampa godine, ostao još jedan uslov!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sve su prilike da će Dušan Vlahović naredne sezone igrati u Čelsiju, a ne Juventusu.

 Dušan Vlahović na meti Čelsija Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Nakon što su utihnule priče o selidbi Dušana Vlahovića u Bajern ili Pari Sen Žermen, čuveni italijanski fudbalski insajder Fabricio Romano objavio je da je sada u priči za Srbina opet Čelsi! "Plavci" su otpočeli novu eru pod komandom Maurisija Poketina, djeluju sasvim pristojno poslije priprema u SAD, međutim ideja kluba je da je potreban još jedan golgeter i zato su odlučili da se okrenu upravo Dušanu Vlahoviću.

"Čelsi je ponovo u pregovorima sa Juventusom preko posrednika - i opet se diskutuje o mogućoj trampi Lukaku za Vlahovića. Čelsi će ponovo pričati na ovu temu pošto je sliična stvar odbijena tokom jula", objasnio je Romano i dodao da i pored svega na "Stamford bridžu" i dalje nisu ubijeđeni da je takva vrsta razmjene najbolja opcija.

Sve je počelo nakon što je Juventus ponovo kontaktirao Čelsi za Romelua Lukakua i poželio da ponovo pregovara sa njim oko plate - nakon što nisu uspjeli da se dogovore u julu. To je bio znak Čelsiju da istovremeno otvore pregovore i sa Vlahovićem, koji ih i te kako zanima, ali je sve propalo zbog neozbiljnog Belgijanca. U prvi mah Lukaku je želio da ide u Inter, ali kada se saznalo da se nudio i Juventusu, klub iz Milana se jednostavno povukao iz pregovora.

Što se tiče Vlahovića, nije insistirao na transferu uprkos tome što je Juventus izbačen iz UEFA takmičenja za narednu sezonu, a ako pređe u Čelsi - takođe neće igrati Evropu. "Plavci" su na novom početku nakon najgore sezone u posljednjih 30 sezona, pa bi Vlahović mogao da bude i centralna figura novog projekta zajedno sa Mudrikom, Nkunkuom, Fernandezom...

Podsjetimo, Vlahović je ponikao u Partizanu, a još kao tinejdžer je prešao u redove Fiorentine. Postigao je 49 golova na 108 utakmica za Fiorentinu, dok je za 80 miliona evra prešao u redove "stare dame". Od tada je postigao 23 pogotka na 63 meča.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC