• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović ostavio Italijanku, smuvao Srpkinju! Vratio se djevojci koja ga je voljela prije bogatstva

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović ima novu djevojku. U pitanju je Srpkinja sa kojom je već bio u romantičnoj vezi.

 Dušan Vlahović vratio se svojoj bivšoj djevojci Vanji Bogdanović Izvor: Profimedia/FRCO, SISI

Dušan Vlahović trebalo bi ovog ljeta da napusti Juventus, navodno se za njega interesuju Čelsi i Pari Sen Žermen, a pored promjena na profesionalnom planu - navodno ih ima i na privatnom. Prema pisanju domaćih medija, Vlahović je okončao vezu sa italijanskom manekenkom Karolinom Stramare, a tokom uzbudljivog ljetovanja u Grčkoj i Španiji, vratio se svojoj bivšoj djevojci Vanji Bogdanović.

Navodno, Vlahović je na odmoru sreo svoju bivšu djevojku i susret na Ibici je pokrenuo "stare varnice", tako da su odlučili da pokušaju ispočetka.

"Vanja je upoznala Dušana kada nije bio ni poznat ni bogat... Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva izrodile su se i emocije i prije pet godina su uplovili u vezu. Nažalost, ona nije dugo potrajala jer su oboje bili mladi, neiskusni i željni provoda. Razišli su se i nastavili da se druže", navodi Informer i podsjeća da ovo nije prvi put da su se Dušan i Vanja pomirili.

"Prošle godine su imali još jedan pokušaj veze, ali se ona opet završila neslavno. Nakon nekoliko dana su se razišli, a Dušan je otputovao za Italiju. Tada su prestali da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici", dodaje se u tekstu srpskog tabloda.

Oni se inače nisu eksponirali u medijima i na društvenim mrežama i ovo je jedina fotografija koju su podijelili, i to povodom vijesti da je Dušan Vlahović u vezi sa jednom pjevačicom:

Izvor: Printscreen/Instagram/vlahovicdusan

Ljubav se stvorila tokom odmora na Ibici kada je Dušan odmarao na plaži i vidio Vanju sa svojim društvom, a potom su zajedno izašli i do kraja ljetovanja se više nisu razdvajali. Po povratku u Beograd nastavili su vezu, a potom je Vlahović morao da se vrati u Italiju na pripreme Juventusa, dok je trenutno u Sjedinjenim Državama gdje "stara dama" ima turneju. Ipak, srpski napadač još nije igrao zbog povrede koju vuče i zbog koje nije ni igrao za Srbiju u kvalifikacijama u junu.

Pogledajte fotografije Dušana Vlahovića tokom odmora na Ibici gdje je snimljen sa nepoznatom ženom i koju je čak provozao i na ski-skuteru, što su zabilježile kamere:

A pogledajte i kako izgleda sada već bivša djevojka Dušana Vlahovića, italijanska manekenka Karolina Stramare:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC