• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miralem Pjanić nahvalio srpskog napadača Dušana Vlahovića: Jako mi se sviđa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić govorio je o torinskom Juventusu, čije je boje branio prije odlaska u Barelonu i Bešiktaš, odakle je 2022. godine prešao u Šaržah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 Miralem Pjanić o Dušanu Vlahoviću Izvor: MN PRESS

Pjanić je u intervjuu za italijansku "Gazetu delo Sport" pomenuo Dušana Vlahovića, srpskog napadača iz torinskih crno-bijelih, govorivši o mogućem dolasku Romelua Lukakua u Juve.

Mogući transfer Belgijanca u bjankonere, italijanski list je uporedio sa dolaskom Argentinca Gonzala Iguaina iz 2016. godine.

"Nije fer porediti ​​ih, to su različiti slučajevi. Iguain je bio izvanredan napadač, igrao je za Real Madrid, a 2016. godine je postigao 36 golova za Napoli u ludoj sezoni. Toliko da je Juve platio klauzulu od 90 miliona za 'Pipitu'. Kod Lukakua je drugačija situacija, vratio se iz komplikovane situacije u Interu. A onda Romelu nije iz 'nerazura', nego iz Čelsija...", rekao je Pjanić.

Izvor: Profimedia

A onda je prokomentarisao srpskog golgetera Dušana Vlahovića, koji bi morao da ode iz Juventusa, da bi torinski klub mogao da angažuje Lukakua.

"Ako misle da je sada bolje imati devetku s Lukakuovim karakteristikama, a ne onu s Vlahovićevim, naći će pravo rješenje za sve. Jako mi se sviđa Dušan. Vlahović je mlad, ali ima puno potencijala i u Fiorentini je pokazao sjajne stvari. U Torinu, gdje je dres dosta teži, još treba da pronađe kontinuitet. Lukaku ima više međunarodnog iskustva, on je formiran igrač", mišljenja je bh. fudbaler.

Podsjetimo, italijanski mediji su ranije objavili da je Juve predložio trampu Čelsiju, koji bi u Torino poslao Lukakua uz doplatu od 25 miliona evra, ali se u priču oko Srbina imiješao i Pari sen žermen, te navodno postigao dogovor sa Dušanom oko transfera na "Park prinčeva"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC