• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus predložio trampu Čelsiju: Vlahović za Lukakua, plus 25 miliona evra?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović je nezadovoljan načinom na koji ga Maks Alegri koristi, a uskoro bi mogao da se pozdravi sa iskusnim italijanskim trenerom.

 Dušan Vlahović ide u Čelsi a Romelu Lukaku u Juventus Izvor: Profimedia/Nicola Campo

Dušan Vlahović se vratio sa Ibice i u Torinu su ga dočekali navijači Juventusa povicima da ostane. Nakon izbacivanja "stare dame" iz Evrope zbog finansijskih malverzacija brojni klubovi žele da iskoriste ovu situaciju i da odvedu stamenog Srbina, a prvi u redu je Čelsi. 

"Korijere dela Sera" je objavio da je Juventus odbio ponudu "plavaca" vrijednu čak 60.000.000 evra za Srbina, ali da sada u Torinu imaju ideju o razmjeni igrača. Ukoliko bi Čelsi poslao Romelua Lukakua u Juventus, tim iz Torina bi bio spreman da Vlahovića pusti za samo 25.000.000 evra.

Djeluje ovo kao dosta čudna opcija za Juventus, koji se muči već nekoliko sezona i sve im je slabiji tim iz godne u godinu. Lukaku se u Čelsiju nije nikako snašao, a na drugoj pozajmici u Interu na kojoj je bio prošle sezone uglavnom je sjedio na klupi i bio povrijeđen. 

Čelsi se sa druge strane već nekoliko sezona muči da pronađe klasičnog špica, a poslije prodaje Kaija Haverca u Arsenal nemaju ni rezervnu opciju na tom mjestu. Vlahović koji je prošle sezone na 27 mečeva dao 10 golova sada djeluje kao igrač koji bi mogao da im riješi takve probleme. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC