• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLAHOVIĆ SA IBICE IDE U NOVI KLUB! "Plavci" pružaju ruku spasa, samo da pobjegne iz Juventusa - evo šta je ključ!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi želi da angažuje Dušana Vlahovića ovog ljeta, nakon što su već doveli napadača Nikolasa Džeksona, projektovanog kao rezervu.

 Dušan Vlahović ide u Čelsi Izvor: Profimedia/FRCO, SISI

Dušan Vlahović trenutno odmara na Ibici, a za to vrijeme je i te kako "tražena roba". Sve je izvjesnije da Vlahović sljedeće sezone neće igrati za "staru damu", pošto se očekuje da torinski klub odustane od svih UEFA takmičenja kako bi se i zvanično pomirili sa Aleksanderom Čeferinom, a isto tako planiraju i rezanje budžeta. 

Zbog toga neće praviti veliki problem Vlahoviću na odlasku, ali žele da povrate uloženo (80 miliona evra) i ako je moguće da još dodatno zarade, pa čekaju pravu ponudu koja će zadovoljiti sve tri strane. Pisalo se prethodno o interesovanju Real Madrida, Atletiko Madrida, Mančester junajteda i Bajern Minhena, međutim "Korijere delo Sport" prenosi da će Srbina najprije ovog ljeta uloviti Čelsi!

"Plavci" su za sada rasteretili budžet i prodali osmoricu fudbalera, ali od devetog zavisi dolazak Vlahovića. Niko na "Stamford bridžu" nema odgovor na pitanje šta će uraditi sa Romeluom Lukakuom, pošto bi Vlahović trebalo baš da bude njegova zamjena. Nakon rekordnog transfera 2021. godine, išao je na pozajmicu u Inter koji ga neće otkupiti, a Lukaku ne želi ni da ide u Saudijsku Arabiju odakle ima ponudu. Zbog toga još sve stoji i neizvjesno je da li će biti završeno na vrijeme, odnosno da li će Srbin čekati sve do kraja prelaznog roka da promijeni klub.

Prethodna sezona nije bila naročito uspješna za Vlahovića pošto je na 42 utakmice postigao 14 golova i imao je velikih problema sa povredama. Ne može ni Čelsi da se pohvali blistavom godinom pošto su poslije 600 potrošenih miliona zabilježili najlošiji plasman u posljednje tri decenije i naredne godine takođe neće igrati Evropu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:24
Alegri viče na Dušana Vlahovića
Izvor: Arena Sport TV
Izvor: Arena Sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC