Nevjerovatno!

KATASTROFALAN PROMAŠAJ ZVEZDINOG KAPITALCA! Košta milione, a sa pet metara ne postiže golove (VIDEO)

Snažni napadač Šerif Endiaje obrukao se na meču protiv Čukaričkog.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Fudbaleri Crvene zvezde se na derbiju protiv Čukaričkog pripremaju za Mančester siti, a navijače aktuelnog šampiona Srbije ne može da raduje jedna od reakcija novog napadača Šerifa Endiajea. Jedno od najskupljih pojačanja u klupskoj istoriji dobrano se obrukalo pred gotovo praznim protivničkim golom, nakon što ga je uposlio Mirko Ivanić.

Vezni fudbaler Crvene zvezde sjajno je povukao kontru i veoma brzo stigao je pred protivnički gol. U kaznenom prostoru našli su se Endiaje i on, golman Samurović i još jedan defanzivac Čukaričkog, a Mirko je odlučio da ne bude sebičan. Nakon što je sebi izgradio dobru poziciju za udarac i privukao pažnju igrača Čukaričkog, loptu je po zemlji poslao na drugu stativu gdje je Endiaje sam čekao pred golom. Ovako je to izgledalo:

Umjesto da iz prve pošalje loptu u mrežu i poravna rezultat Šerif je imao katastrofalan prvi kontakt, a zatim je pao preko lopte i šansa je otišla u nepovrat. Dok su se navijači Zvezde hvatali za glavu, Šerif Endiaj je ostao da leži na travi, žaleći za propupštenom prilikom da upiše prvenac. Bolju teško da će imati...