• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda Cukaricki uzivo prenos Arenasport livestream

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili drugi put u posljednja tri kola Superlige, a tri boda im uzeo i Čukarički koji je izašao iz krize.

 Crvena zvezda Cukaricki uzivo prenos Arenasport livestream Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde furiozno su počeli sezonu pod komandom Baraka Bahara, ali... Mašina je stala, Zvezda više ne igra kao na početku sezone, a u posljednja tri kola Superlige upisana su dva poraza. Voždovac je bio bolji na krovu tržnog centra, a Čukarički na Banovom brdu - 2:1!

Golovima Marka Docića sa bijele tačke i Sandeja Adetundžija koji je raspalio po lopti sa dvadesetak metara domaći tim je i bez isključenog trenera Igora Matića uspio da osvoji cijeli plijen. Zvezdi nije bio dovoljan ni pogodak Žana Filipa Krasoa sa bijele tačke na početku drugog dijela meča, a navijači će se pitati da li bi sve bilo drugačije da je Šerif Endiaje pogodio zicer koji mu je servirao Mirko Ivanić.

Ovako, Crvena zvezda u lošem raspoloženju ide na gostovanje Mančester sitiju, dok će Čukarički sa velika tri boda i najavom izlaska iz krize otputovati u Budimpeštu gdje protiv Ferencvaropa igra prvo kolo grupne faze Konferencijske lige. Sve detalje sa meča pročitajte u kartici RAZVOJ DOGAĐAJA.

20:07

KRAJ MEČA - 2:1!

Iako je Crvena zvezda u poslednji napad krenula sa 11 igrača, bio je pred golom i Omrui Glazer, to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz na Banovom brdu! Čukarički je pobedio aktuelnog šampiona Srbije i započeo glavobolje Zvezdinih čelnika! Pogledajte detalje sa meča:

19:56

Nadoknada!

Igraće se još najmanje devet minuta na Banovom brdu!

19:50

VODI ČUKARIČKI!

Ovako su "Brđani" drugi put na meču stigli do prednosti:

Pogledajte

00:29
Čukarički - Crvena zvezda 2:1, Adentunđi
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

19:44

78. minut - I Katai na terenu!

Prvi put u novoj sezoni Aleksandar Katai igra za Crvenu zvezdu i mora da vadi kestenje iz vatre! On je zamenio Stamenića.

19:41

75. minut - GOL, Adetundži!

Kakav pogodak napadača Čukaričkog, za novu prednost domaćeg tima. Majstorija napadača koji je sačuvao loptu, a zatim sa dvadesetak metara raspalio po njoj i od prečke je poslao iza leđa Omrija Glazera. 

Izvor: MN PRESS

19:36

70. minut - Izmena!

Četvrta izmena Baraka Bahara veoma je neobična - umesto klasičnog napadača Šerifa Endiajea na terenu je centralni vezni Srđan Mijailović. Videćemo da li će on igrati u veznom redu ili kao jedan od štopera u nastavku meča.

19:16

ISKLJUČEN MATIĆ!

Tokom novog prekida zbog bakljade na Banovom brdu isključen je trener domaćeg tima Igor Matić. On je prigovarao zbog dosuđenog penala u korist Zvezde, a Milanović mu je pokazao crveni karton, pa će ostatak meča ispratiti sa neke druge pozicije na stadionu...

19:14

48. minut - GOL, Kraso!

I reprezentativac Obale Slonovače izuzetno je siguran sa 11 metara. Sačekao je reakciju Samurovića, a kada je video gde će mladi golman Kraso je laganim udarcem poslao loptu u drugi ugao. 

Pogledajte

00:45
Penal za Crvenu zvezdu protiv Čukaričkog
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

19:13

47. minut - Penal za Zvezdu!

Sudija Milanović okarakterisao je povlačenje u kaznenom prostoru kao penal, a Žan Filip Kraso je preuzeo odgovornost nekoliko desetina sekundi nakon ulaska u igru.

19:12

Tri promene!

Barak Bahar već na poluvremenu uvodi trojicu novih igrača - umesto Uroša Spajića, Koste Nedeljkovića i Kingsa Kangve na terenu su Žan Filip Kraso, Osman Bukari i Hvang In Bom. Sada se menja i formacija pošto će Marko Stamenić biti jedan od trojice štopera.

18:55

POLUVREME - 1:0!

Ekipa Čukaričkog ima prednost nakon prvog dela meča na Banovom brdu. Marko Docić je bio jedini strelac, nakon što je Uroš Spajić napravio penal. U centru pažnje na derbiju se našao i Šerif Endiaje koji se obrukao promašajem sa pet metara! 

18:45

Pogledajte promašaj!

Teško je zamisliti da ćemo u ovoj sezoni Superlige videti veći promašaj od ovog. Šerif Endiaje se baš obrukao na Banovom brdu...

Pogledajte

00:20
Promašaj Šerif Endiaje na Čukarički - Zvezda
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

18:38

32. minut - Šta je promašio Šerif Endiaje...

Nestvarnu priliku imao je novajlija u dresu Crvene zvezde nakon što ga je Mirko Ivanić ostavio samog na petercu, ispred praznog gola. Uspeo je da se spetlja, padne preko lopte i zakomplikuje situaciju toliko da defanzivci Čukaričkog mogu da ga stignu i otklone opasnost.

18:29

24. minut - GOL, Docić!

Strelac je kapiten Marko Docić, koji je loptu poslao po sredini gola. Sačekao je dovoljno iskusni fudbaler, a kada je Omri Glazer "pao" nije mu bilo teško da zatrese mrežu. Imaće Zvezda problema na ovom gostovanju!

18:28

22. minut - Penal za Čukarički!

Čim je nastavljen meč, igrači Zvezde su napravili neverovatnu grešku! Kings Kangva je odigrao katastrofalan pas ka Urošu Spajiću, Adetundži je uspeo da pobegne odbrani, a štoper Zvezde napravio je prekršaj za najstrožu kaznu!

18:26

20. minut - Prekid!

Sudija Milanović odlučio je da prekine utakmicu zbog bakljade na istočnoj tribini stadiona. Crveni dimovi koji dolaze sa mesta gde su najvatreniji navijači Zvezde spustili su se na teren. Zbog toga u ovim trenucima ne može da se igra, pa ćemo morati da sačekamo da se sklone "oblaci" na Banovom brdu!

18:21

16. minut - Opomenut Vranješ!

Povratnik u srpski fudbal Ognjen Vranješ prvi je igrač sa žutim kartonom na ovom meču. On je na tridesetak metara od gola Čukaričkog faulirao Šerifa Ndiajea, još jednog igrača koji danas debituje u novom klubu.

18:16

10. minut - Čukarički čeka kontre!

Već u ranoj fazi su se fudbaleri tima sa Banovog brda povukli ka svom golu i prepustili inicijativu Crvenoj zvezdi. Čini se da teren nije u idealnom stanju i da bi to moglo da pravi problem gostima koji žele da igraju po zemlji, dok bi svaka eventualna greška mogla da bude kažnjena preko kontri Nikčevića, Miladinovića, Ivanovića...

18:05

1. minut - Počinjemo!

Sudija Miloš Milanović dao je znak za početak meča, a Čukarički je krenuo u prvi napad!

17:55

Prethodne sezone!

Crvena zvezda i Čukarički odigrali su četiri meča u prethodnoj sezoni, a crveno-beli su ostvarili maksimalan učinak. Pored tri trijumfa u Superligi, Zvezda je baš pobedom nad Čukaričkim u finalu Kupa Srbije stigla do duple krune, a zanimljivo je da je na četiri prošlogodišnja susreta imala impresivnu gol-razliku - 11:1!

Meč u prvom delu sezone odigran je na Banovom brdu i bilo je 2:0 za goste, a zatim su usledili dueli na stadionu Rajko Mitić. U drugom delu sezone bilo je 3:0, a u plej-ofu 4:0, pre nego što je u borbi za pehar Zvezda pobedila Čukarički 2:1. Taj meč je sjajnim pogotkom obeležio Marko docić kada je iz kornera savladao Milana Borjana, ali je Aleksandar Pešić u nastavku susreta režirao preokret.

Pogledajte

00:51
Marko Docić gol iz kornera Zvezda Čukarički
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

17:45

Zvezda bez konkurencije!

Kaže generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić da aktuelni šampion nema konkurenciju u srpskom fudbalu! Pročitajte sve što je Terzić pričao Italijanima pred početak grupne faze u Ligi šampiona.

17:30

Zvezda odložila sledeće kolo!

Posle utakmice sa Čukaričkim fudbaleri Crvene zvezde putuju u Mančester gde igraju protiv "Građana", a narednog vikenda neće nastupiti u Superligi Srbije. Zbog derbija koji se igra u vanrednom kolu 27. septembra i gustog rasporeda koji imaju i crveno-beli i TSC, dva kluba su odlučila da promene termin toj utakmici.

17:20

Kriza Čukaričkog!

Posle samo tri kola i sedam osvojenih bodova u novom prvenstvu, Čukarički je odlučio da se rastane sa Dušanom Kerkezom koji je vodio klub u prethodnoj, istorijskoj sezoni. Na klupu tima sa Banovog brda seo je Igor Matić koji do sada nije imao iskustva kao trener seniorskih timova, ali je klupska legenda i čovek koji je ostavio dubok trag u Čukaričkom!

Ipak, situacija na početku njegovog mandata nije sjajna - Čukarički je prvo pregažen na gostovanju IMT-u (3:0), zatim poražen u Pireju od Olimpijakosa (3:1), remizirao bez golova sa Radnikom iz Surdulice, opet izgubio od Olimpijakosa ali ovog puta u Leskovcu (3:0) i na kraju odigrao samo 2:2 u Pančevu protiv Železničara.

17:05

Rezervisti!

Čukarički: Filipović, Alinvi, Svetković, Kovač, Kovačević, Ndiaje, Ovusu, Rogan, Sing, Stanković

Crvena zvezda: Popović, Bukari, Degenek, Điga, Hvang, Katai, Kraso, Mijailović, Milunović, Mitrović, Nikolić 

Izvor: MN PRESS

17:00

SASTAVI!

Čukarički: Samurović - Stevanović, Vranješ, Subotić, Tošić - Docić, Sisoko - Nikčević, Miladinović, Ivanović - Adetunji

Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Spajić, Dragović, Rodić - Stamenić, Kangva - Lučić, Ivanić, Olajinka - Endiaje

Izvor: MN PRESS

16:55

Službena lica!

Za pravdu na Banovom brdu biće zaduženi:

  • Glavni sudija: Milanović Miloš
  • Prvi pomoćni sudija: Šutulović Milan
  • Drugi pomoćni sudija: Radić Petar
  • Četvrti sudija: Stamenković Ivan
  • Delegat: Simić Aleksandar
  • Kontrolor suđenja: Popović Marko
  • VAR: Marković Momčilo
  • AVAR: Karadžić Miloš
16:50

Evropa u mislima!

Srpski predstavnici nakon ovog meča okreću se obavezama u međunarodnim takmičenjima.

Crvena zvezda u utorak uveče gostuje aktuelnom šampionu Evrope Mančester sitiju u prvom kolu gruopne faze Lige šampiona, dok će u debitantskom nastupu u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja Čukarički u četvrtak u okviru Konferencijske lige igrati protiv Ferencvaroša na čijoj klupi sedi Dejan Stanković.

16:40

Tabela!

Ovakvo je trenutno stanje u Superligi:



Standings provided by Sofascore

16:30

Dobar dan!

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde igraju na otvaranju sedmog kola Superlige. meč počinje u 18:05, a tekstualni prenos pratite uz MONDO.

UKRATKO

  • Čukarički - Crvena zvezda 2:1
  • Derbi Superlige
  • Pred 1. kolo u Evropi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije