Fudbal

Bruka - Englezi nisu naučili ni sa kim igra Mančester siti! Evo kako se brukaju kad su ih pitali sa kim igra Gvardiola!

Autor Bojan Jakovljević

Legendarni fudbaleri izazvali su smijeh u studiju kada su pokušali da izgovore Crvena zvezda.

Izvor: Profimedia

Liga šampiona se vratila na male ekrane, a sa njom i emisije koje prate sva dešavanja na terenima u najelitnije takmičenju Evrope. Crvena zvezda je juče poražena od Mančester sitija rezultatom 3:1, a proslavljeni fudbaleri Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards gosti su popularne engleske TV emisije "CBS Sports Golazo", koja prati utakmice Lige šampiona. U susret meču Mančester sitija i Crvene zvezde bivši fudbaleri radili su najavu ove utakmice, gdje se nisu baš snalazili u izgovaranju imena srpskog šampiona, pogotovo jer su željeli da ga izgovore na srpskom.

Voditelji emisije imali su dosta problema s izgovorom imena beogradske ekipe, a Tjeri Anri, Džejms Karager i Mika Ričards pokušali su da izgovore ime Crvena zvezda, Tjeri je donekle uspio, dok su ostali pokušaji izazvali smijeh u studiju. "Crvena cvezda", rekao je prvi Tjeri Anri, dok su onda pokušali Mika Ričards i Džejmi Karager. "Savana savesta, cinevela sizda", bili su pokušaji Karagera i Ričardsa. Poslušajte kako je to zvučalo: 

Crvena zvezda je u prvom kolu grupne faze igrala protiv Mančester sitija u Engleskoj, gdje su poraženi sa 3:1 i to nakon što su vodili sa 1:0 na poluvremenu. Ipak, nisu izdržali do samog kraja, kratko je trajala ta prednost, ali, pokazali su da mogu da pokažu otpor aktuelnom šampionu Evrope.

Zvezda Mančester siti
Izvor: YouTube/TV Arena sport