• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barak Bahar: Šta sam rekao Gvardioli? Da je jedini na svijetu...

Autor Dragan Šutvić

Barak Bahar je bio raspoložen da priča o Pepu Gvardioli poslije poraza Crvene zvezde protiv Mančester sitija.

 šta je bahar rekao gvardioli  Izvor: Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je natjerala Mančester siti da se dobro "preznoji" kako bi došao do sva tri boda na startu Lige šampiona, tako da je tek u nastavku utakmice tim Pepa Gvardiole uspio da dođe do pobjede od 3:1 i to nakon neočekivanog"minusa". Bukari je postigao gol za crveno-bijele u poslednjem minutu prvog dijela, Omri Glazer je maestralno branio i susret završio sa čak 13 odbrana, mnogi igrači su oduševili igrajući presing, tako da je Gvardiola na kraju morao da se zadrži kod Baraka Bahara i čestita mu na dobro pripremljenoj utakmici.

U razgovoru za srpske medije Barak Bahar je kazao da ga jeGvardiola pozvao na čašu vina poslije dobre utakmice, dok je pričajući za izraelske, koji su sa budnom pažnjom pratili meč, bio nešto opširniji i dao je više detalja o razgovoru koji su snimile televizijske kamere: "Rekao sam mu da je jedini trener na svijetu kog ne možete da pritisnete, ja volim da igram ofanzivni fudbal i to nije bilo moguće sa njim", počeo je Bahar.

"Rekao je da ćemo se vidjeti u Beogradu i da ćemo popiti čašu vina. Rekao mi je da je Beograd divan grad… Ali, ne razmišljam sada o tome, važnija je sljedeća utakmica za navijače. To će biti bitka sa Partizanom i to poslije dva poraza koja nismo očekivali da će se desiti. Moram da naučim još neke stvari o Superligi, tereni takođe nisu baš laki za igru. A taj meč sa Partizanom je najvažniji za naše navijače i imamo osam dana da se pripremimo i oporavimo, pošto hoćemo da pobijedimo", naglasio je Bahar šta očekuje u predstojećem "vječitom" derbiju zakazanom za 27. septembar.

Podsjetimo, Pep Gvardiola je i u najavi utakmice hvalio stil igre Baraka Bahara. Prisjetio se Pep da je gledao i njegov Makabi protiv Pari Sen Žermena, kada mu se naročito dopalo što je njegova ekipa pokušavala da igra ofanzivan fudbal i pored toga što je ubjedljivo poražena 8:2, na šta je i Bahar uzvratio komplimentima na račun najboljeg trenera svih vremena.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Crvena Zvezda Gol
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
Izvor: Twitter/_owurakuampofo

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC