• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi su ovako ocijenili fudbalere Zvezde! Glazer i Bukari oduševili, ali ko je bio NAJGORI je baš šokiralo...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Britanski mediji s velikom pažnjom pratili su meč Mančester sitija i Crvene zvezde (3:1) u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a interesantno je kakav je pogled na partije fudbalera dva tima imao uticajni "Skaj Sports".

 Skaj Sport ocjene fudbalera Crvene zvezde protiv Mančester sitija Izvor: Profimedia

Iako se Mančester siti pošteno mučio da zatrese mrežu Zvezde sve do majstorija dvostrukog strijelca Alvareza i Rodrija u drugom poluvremenu, nema većih kritika na račun "građana" zbog ove partije, dijelom i zbog toga što se Gvardiolinom sastavu prašta i zbog velikog broja povrijeđenih fudbalera u ovom trenutku.

Tako je najveću ocjenu dobio svjetski šampion Hulijan Alvarez (9), po osmicu su zaslužili Rodri i rezervista Doku, sedmicu su dobili Ake, Gomez, Nunješ, Foden i Akađni, dok su "prelaznom" šesticom ocijenjeni Ederson, Voker, Dijaš, povrijeđeni Silva i Haland, koji se baš ispromašivao, što nikako nije u skladu sa njegovom reputacijom "robota". A, kako su engleski mediji poslije svega vidjeli fudbalere Crvene zvezde?

Iako je primio tri gola i direktno je kriv za jedan od njih,Omri Glazer je sa 13 odbrana oborio rekord Lige šampiona i zato ga je "Skaj Sports" nagradio osmicom, dakle kao Dokua i Rordija. Ovu visoku ocjenu po mišljenju reportera britanske televizije nije dobio niko više u Crvenoj zvezdi, ali tu su dvije sedmice i zaslužili su ih kapiten Aleksandar Dragović i strijelac Osman Bukari. Ocjenu manje (6) dobili su Mijailović, Điga, Rodić Mitrović i dvojica rezervista Olajinka i Kraso, dok ima i onih koji su ocijenjeni niskom ocjenom "peticom".

"Skaj Sportsu" se dakle nije dopala veznog reda i napada pošto su "petice" dobili In Bom Hvang, Marko Stamenić, Mirko Ivanić i Šerif Endiaje, a sigurno je najveća ocjena za "Miću". Navijači će biti složni da je bio najbolji fudbaler crveno-bijelih u polju pošto je "grizao" u presingu i istovremeno je ostvario i ofanzivni učinak asistiranjem Bukariju za gol, dok je i sam u jednom trenutku izlazio pred Edersona i njegove čuvare.

Nije to bila partija u rangu onih protiv Milana, ali možda su Englezi bili i prestrogi prema možda i najboljem fudbaleru Crvene zvezde u ovom trenutku, posebno ako se uporedi sa nekim drugim igračima sa utakmice koji su dobili višu ocjenu.

Pogledajte

00:14
Crvena Zvezda Gol
Izvor: Twitter/_owurakuampofo
Izvor: Twitter/_owurakuampofo

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC