• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ponosan, ali žao mi je..." Ivanić se javio iz Mančestera: Sad je u glavi samo Partizan!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mirko Ivanić je nakon meča sa Mančester sitijem istakao da je sada igračima Crvene zvezde bitan samo predstojeći "vječiti derbi".

 Mirko Ivanić o porazu Crvene zvezde protiv Mančester sitija Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je pružila jak otpor Mančester sitiju na otvaranju Lige šampiona. Izgubili su 3:1 na gostovanju, a iskusni vezista Mirko Ivanić je na kraju naglasio da je njegov tim na pravi način predstavio Crvenu zvezdu i Srbiju!

"Bila je vrlo teška utakmica, ali smo to i očekivali, jer su oni šampioni Evrope i najbolja ekipa na svijetu. Hrabro smo se borili i poveli, i dostojanstveno predstavili Zvezdu i Srbiju.Mogu samo da budem ponosan na saigrače, a jedino mi je žao što smo brzo primili gol u drugom poluvremenu. Ipak, smatram da je ovo najviše što smo mogli da pružimo. Takođe, mnogo smo se trošili u prvom poluvremenu, zapravo, u cijeloj utakmici, kada je riječ o defanzivi. Igrali smo bez lopte mnogo, ali to je njihov stil i fudbal čak i kad je rival Real Madrid. Spremali smo se za to, ali moramo da budemo realni", rekao je Ivanić nakon utakmice.

Sada nema odmora za izabranike Baraka Bahara pošto je naredna utakmica duel sa ekipom Partizana 27. septembra. Dok se to ne završi niko neće misliti o Ligi šampiona i duelu sa Jang Bojsom u Beogradu. 

"U glavi mi je isključivo vječiti derbi. To je najvažnija utakmica u sezoni, tako da ne želim da razmišljam još uvijek o meču sa Jang Bojsom. Prioritet je Superliga", dodao je Ivanić. 

Pogledajte

01:14
Navjiači
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC