Fudbal

Da sam Srbin, mrzio bih da gledam ovo smeće! Sitijev navijač napljuvao Zvezdu: Nije crvena, nego mrtva! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Jedan navijač Mančester sitija bio je baš isfrustriran zbog toga što njegova ekipa dugo nije mogla da "otključa" mrežu Crvene zvezde.

Izvor: YouTube.com/@CityXtra/Screenshot

Crvena zvezda je namučila Mančester siti i zadavala je glavobolje aktuelnom prvaku Engleske i Evrope gotovo sat vremena, ali nije imala snage i koncentracije za više. Tako je Mančester siti preokrenuo rezultat na "Etihadu" i slavio je 3:1, a uprkos porazu navijači su generalno zadovoljni kako je igrao tim Baraka Bahara.

Ipak, ako pitate Rodrija - koji je prozvao Crvenu zvezdu zbog gola iz jedinog šuta na meču - i navijače Mančester sitija, utisci su potpuno drugačiji. Tako je jedan mladić govoreći za Jutjub kanal navijača Sitija poslije meča bio vrlo oštar prema igri srpskog prvaka, smatrajući da su došli samo da se brane. Nije mu se dopao pristup igri i zato je "udario" na crveno-bijele uz poruku da tako neće stići do trećeg mjesta u grupi.

"Sto odsto sam zadovoljan rezultatom i igrom. Znao sam da će se ovo desiti. Oni nisu Crvena zvezda, nego mrtva zvezda (igra reči Red Star - Dead Star prim. aut.). Da sam ja Srbin, mrzeo bih da gledam ovo iz nedjelje u nedjelju. Baš su smeće od tima! Mrtva Zvezda iz Beograda, čovječe... Garantujem da neće uspjeti da igraju ni Ligu Evrope, oni su s***e!", ispričao je jedan navijač Sitija koji je očigledno meč gledao uživo na "Etihadu" i dodao da će ići i na revanš u Beograd u decembru ako skupi dovoljno novca.

Pročitajte i našu analizu utakmice Mančester siti - Crvena zvezda u kojoj smo izdvojili četiri pozitivna i jedan negativan utisak o nastupu tima Baraka Bahara prethodne večeri.

Navijač Mančester sitija
Izvor: YouTube/CityXtra