Bijesan!

Haos - Nejmara navijači pogodili u glavu: Napadač htio da se razračuna, odmah krenuo sa uvredama! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Nejmar je asistirao na ovom meču, ali su ga navijači ipak napali!

Izvor: Twtter/printscreen/@RoyNemer

Brazil se prilično obrukao u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo pošto je remizirao sa Venecuelom 1:1 na svom terenu. Na meču u Kujabi Brazil je poveo golom Gabrijela na asistenciju Nejmara u 50. minutu, a onda ih je u 85. šokirao Belo koji je izjednačio. U međuvremenu je zbog ofsajda poništen gol Vinisijusa, a navijačima se to nije svidjelo.

Na kraju meča, dok su Brazilci izlazili sa terena, neko od navijača je gađao Nejmara! Poletjela je kesa kokica i pogodila novog fudbalera Al Hilala pravo u glavu. A on to nije htio da trpi. Taman što je ušao u tunel, vratio se i htio je da se razračuna sa navijačem. Ipak njegovi saigrači su ga spriječili i poslije žustre rasprave i mnogo psovki sproveli na presvlačenje. 

Poslije tri kola južnoameričkih kvalifikacija, Argentina ima devet bodova, slijedi Brazil sa sedam, a potom Kolumbija sa pet i Urugvaj, Čile i Venecuela sa po četiri. Naredni meč Brazil igra sa Argentinom i moraće da odigra mnogo bolje ako žele da ne dožive poraz od prvaka svijeta. Pogledajte incident Nejmara i navijača: 

Incident je viđen i na meču Argentine i Paragvaja, gdje je Antonio Sanabrija pljunuo Lionela Mesija.

Tagovi