• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL! Ošamario Mitrovića, Nejmar došao da ga brani! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Veliki sukob na meču Azijske lige šampiona na kojoj je Aleksandar Mitrović dobio udarac, a prije toga je postigao gol za Al Hilal.

 Protivnik ošamario Alekdandra Mitrovića, Nejmar ga branio Izvor: Sportklub/Screenshot

Nakon velike drame ipak je počela utakmica između Mazandarana i Al Hilala u okviru Azijske lige šampiona, a prvo poluvrijeme je bilo puno dešavanja i u centru pažnje bio je srpski napadač Aleksandar Mitrović. Srpskom golgeteru prvo je poništen gol u 4. minutu zbog ofsajda, potom je u 18. postigao regularan pogodak glavom, da bi nakon poslije pola sata susreta bio u centru zbivanja zbog velike gužve na terenu.

U skoku na ivici kaznenog prostora Mazandarana bili su kapiten domaćih Vahid i Mitrović, poslije čega je srpski napadač pao na travu i tražio je faul. Sudija nije dosudio prekršaj i zato su Vahid i Mitrović ušli u burnu raspravu, a zatim su se uključili i ostali igrači na terenu i nastao je metež.

Hušmand iz domaćeg sastava je tom prilikom ošamario Mitrovića i srpski napadač je pao na travu i počeo je da se prevrće pokazujući da to nije bilo nimalo naivno, zbog čega se situacija dodatno zakuvala. U odbranu Mitrovića stao je Al Faradž iz Al Hilala i takođe je bio vrlo grup, tako da je nakon intervencije u VAR sobi arbitar odlučio da obojici fudbalera pokaže po crveni karton i susret je nastavljen sa po 10 fudbalera.

Pogledajte haos na meču Mazandarana i Al Hilala tokom kog je Nejmar branio Srbina:

Pogledajte i kako je Aleksandar Mitrović zatresao mrežu Iranaca, tako što je postigao sedmi gol od dolaska iz Fulama, na svojoj sedmoj utakmici u novom klubu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC