• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar postao otac! Prevario trudnu djevojku, izvinjavao se na Instagramu, a sada su dobili ćerku (FOTO)

Nejmar je dobio dijete sa Brunom Bjankardi.

 Nejmar dobio dijete Izvor: Instagram/screenshot/brunabiancardi

Nejmar (31) postao je otac, sa djevojkom Brunom Bjankardi dobio je djevojčicu. Objavio je nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama sa njima. Otkrio je i da ime ćerke. "Naša Mavi stigla je da upotpuni naše živote. Već te volimo, hvala što si izabrala nas", napisao je on na Instagramu.

Inače, njihova veza puna je turbulencija. Nejmar je nedavno prevario Brunu sa drugom djevojkom, pa joj se javno izvinjavao preko društvenih mreža. Oni su u avgustu prošle godine raskinuli vjeridbu, pa su nekoliko mjeseci kasnije počeli da se zabavljaju ponovo. Onda su u aprilu potvrdili da čekaju dijete. Djelovalo je da će poslije te objave da se smiri...

Međutim, on je prije samo nekoliko mjeseci uhvaćen u prevari. "Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osjećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema djetetu će pobijediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogom će nas ojačati", poručio je Nejmar.

Ako je suditi po zajedničkim fotografijama izgleda da mu je oprostila. Inače, Nejmar iz ranije veze sa djevojkom Karolinom Dantas ima sina Davija Luku (12).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC