Fudbal

Ronaldo prijetio pomoćniku Irfana Peljte, isplivao skandalozan snimak! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo je ponovo prešao sve granice svojim ponašanjem.

Izvor: Twitter/@xKGx__/Screenshot

Kristijano Ronaldo ponovo je pokazao koliko ne voli i ne zna da gubi! Nakon što je njegov Portugal izgubio u prijateljskom meču od Slovenije 2:0 on je napravio skandal. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji je nakon posljednjeg zvižduka sudije Irfana Peljte izjurio sa terena, a onda je snimljen i kako prijeti četvrtom sudiji! 

Golovima Andreja Gnezde Čerina i Timija Elšnika Slovenci su pobijedili 2:0, a nakon što je sudija iz Bosne i Hercegovine Irfan Peljto odsvirao kraj, vidjelo se kako Kristijano Ronaldo istrčava sa terena, jako ljut i bijesan. A njegov bijes je osjetio i četvrti arbitar meča, Dejan Balažič iz Slovenije! 

Većim dijelom utakmice Kristijano je svoj bijes usmjeravao na glavnog sudiju i stalno mu je prilazio i žalio se na njegove odluke, a na terenu je bio neprimjetan i samo je jednom šutnuo na gol Jana Oblaka. Pogledate taj momenat: 

Nije ovo prvi put da vidimo Kristijana kako pravi slične skandale. Sjećamo se kako u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo nije ni sačekao da se završi meč sa Srbijom i iznerviran poništenim golom je napustio teren prije posljednjeg zvižduka abitra. U posljednje vrijeme je takođe u Saudijskoj Arabiji imao mnogo ispada u odnosu sa sudijama. 

(MONDO, N. L.)