• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinja prodaje Ronaldov dres u humanitarne svrhe: Odbojkašica upoznala Kristijana, pa oduševila gestom

Srpska odbojkašica Ksenija Perić nastupala za isti klub kao Kristijano Ronaldo, a sada njegov dres prodaje u humanitarne svrhe.

 Srpkinja prodaje dres Kristijana Ronalda u humanitarne svrhe Izvor: Instagram/peric.ksenija/printscreen

Srpska odbojkašica Ksenija Perić (23), nekadašnja igračica Al Nasra u Saudisjkoj Arabiji, napravila je sjajan gest i humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" donirala dres Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Dok je nastupala u Saudijskoj Arabiji, Ksenija je sa ekipom Al Nasra bilježila velike uspjehe, a jednom prilikom upoznala je i slavnog Portugalca.

"Odbojkašica Perić Ksenija i Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa kafanom Pavle Korčagin i stranicom Opsajd, pokreću humanitarnu aukciju za dres sa potpisom Kristijana Ronalda. U pitanju je dres za treninge kupljen u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba El Nasr, a koji je Kristijano nedavno potpisao pri susretu s našom Ksenijom Perić. Sredstva od prodaje biće iskorišćena za pomoć porodici Čuturilov iz Mošorina koja živi u pećini u 21. vijeku. Početna cijena dresa je 500 evra (60.000 dinara), a ponude iz bilo kog dijela svijeta možete slati u komentarima i porukama. Aukcija traje do utorka 5. marta u 23:00", navodi se u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Veliki gest srpske odbojkašice odmah je privukao pažnju javnosti i ponude su počele da pristižu. Očekuje se da bi oprema portugalskog fudbalera, sa njegovim potpisom, mogla da dostigne cijenu od nekoliko hiljada evra i tako pomogne ugroženoj porodici koja živi u Mošorinu. Ovo je srpska odbojkašica Ksenija Perić o čijem se humanom gestu priča.

Inače, Ksenija je ponikla u ekipi Crvene zvezde, kasnije je nastupala za beogradski Radnički i Zlatibor, a nakon igranja u Saudijskoj Arabiji vratila se u Srbiju. Trenutno brani boje Leskovca u Prvoj ligi Srbije, odnosno drugom rangu takmičenja srpske odbojke. Na narednom postu možete licitirati za Ronaldov dres koji je donijela iz Saudijske Arabije, gdje je branila boje istog kluba kao Kristijano.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC