• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki skandal Ronalda u Arabiji! Poludio kad je čuo "Mesi", zgrozio djecu i čeka ga kazna! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo je poludio kada su mu navijači skandirali Lionel Mesi. Ime najvećeg rivala u njemu probudi zver.

 Kristijano ROnaldo nepristojnim gestom napravio skandal u Saudijskoj Arabiji Izvor: @DjMaRiiO/twitter

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo nastavio je svoju golgetersku seriju pošto je u pobjedi Al Nasra u gostima kod Al Šababa (3:2) postigao još jedan gol kojim je "pobjegao" Aleksandru Mitroviću, ali ga poslije svega možda čeka kazna zbog koje bi Srbin mogao da ga pretekne (22:19 za Ronalda).

O ćemu se radi? Kristijano Ronaldo je po završetku utakmice nepristojno gestikulirao pokazujući na svoj polni organ, što mu nije prvi put od kada je otišao u Saudijsku Arabiju. Nakon što se već jednom brisao protivničkim dresom po genitalijama, sada su ga iznervirali navijači Al Šababa koji znaju njegovu slabu tačku - skandiranje "Lionel Mesi" u Ronaldu jednostavno probudi zvijer i ne može da se kontroliše. Pogledajte taj trenutak:


Prema izvještajima medija iz Saudijske Arabije, pokrenuta je istraga koja će utvrditi da li postoji osnov da se Ronaldo sankcioniše zbog nepristojnog ponašanja, a sve bi moglo da bude poznato u narednih 48 sati. Malo je reći da je Ronaldo napravio problem svojoj ekipi jer ako bude suspendovan, neće moći da igra derbi protiv Al Hilala, tima u kome igraju Mitrović i Milinković-Savić, a sa kojim se bore za prvo mjesto na tabeli.

Razlog zbog kog su Saudijci morali da reaguju je što je na tribinama bilo mnogo djece, a Ronaldov gest smatra se posebno lascivnim u arapskom svijetu. Ipak, jasno je takođe i da bi kazna najpoznatijeg igrača lige Saudijske Arabije, i to pred derbi, napravila i veliku štetu tamošnjem fudbalu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC