• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slovenija razbila Portugal: Dok se Srbija i Engleska muče, rivali na Euru gaze redom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srbija ima zašto da se zapita poslije ovog meča Slovenije i Portugala!

 Slovenija u prijateljskoj utakmici pobijedila Portugal Izvor: Jure Makovec / AFP / Profimedia

Srbija je doživjela blamažu u Rusiji, pa je potom uspjela nekako da pobijedi Kipar, ali to nikoga nije oduševilo. Igrali su prijateljske utakmice i njeni rivali iz grupe i imali su različit učinak.

Slovenci su napravili pravo čudo pošto su savladali Portugal sa 2:0! Krenuo je Portugal meč sa brojnim zvijezdama, igrali su Kristijano Ronaldo, Žoao Feliks, Žoao Kanselo, Ruben Neveš, ali poslije prvih 45 minuta bez golova Slovenci su u drugom dijelu slomili rivala. Prvo je Adam Gnezda Čerin pogodio u 72. minutu na asistenciju Benjamina Šeška, da bi deset minuta prije kraja Timi Maks Elšnik pogodio na dodavanje Petra Stojanovića.

Engleska je nastavila sa lošim igrama i selektor Geret Sautgejt će sigurno biti na udaru i poslije remija sa Belgijom od 2:2. Počelo je pogotkom Jurija Tilemansa na asistenciju Andrea Onane u 11. minutu, a samo šest minuta kasnije je sa bijele tačke izjednačio Ajvan Toni. Ipak Juri Tilemans je pogodio u 36. minutu za, delovalo je, konačnih 2:1. Ipak prvi rival Srbije na Evropskom prvenstvu dao je gol u sudijskoj nadoknadi vremena za 2:2, ali svejedno Evropsko prvenstvo dočekuje u lošoj formi. 

Danska je prva igrala svoj meč i to sa Farskim Ostrvima, selekcijom koja se zapravo sastoji od igrača koji su svi državljani Danske pošto su Farska ostrva zapravo deo Kraljevine Danske. Pobijedili su Danci sa 2:0 rutinski golovima Pjera Emila Hejbjerga u osmom i Mohameda Daramija u 54. minutu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC