Fudbal

Umalo živ izgorio u ferariju! Albanskom fudbaleru se zapalio auto od 160.000€, vrata blokirala!

Autor Bojan Jakovljević

Albanski fudbaler Hisaj jedva izašao iz automobila koji se iznenada zapalio.

Izvor: Instagram/elsihysaj/Screenshot

Albanski fudbaler Elseid Hisaj (30) izjbegao je tragediju pošto je uspio da izađe iz svog ferarija koji je potpuno izgorio. Za sada nije poznato šta se dogodilo i šta je prethodilo nesreći, samo se zna da se Hisaj vozio u ferariju sa svojim tastom, a potom se automobil vrijedan 160.000 evra zapalio. Da stvar bude gora, vrata automobila su bila blokirana i u prvi mah njih dvojica nisu mogla da izađu iz vozila!

Prema informacijama italijanskih medija, za njima je išla i fudbalerova supruga, koja je vidjela da se ferari zaustavio i da je zapaljen. Tada im je i ona priskočila u pomoć i u posljednji čas su uspjeli da se spasu. "Na sreću, niko nije povrijeđen. Hvala Bogu uspjeli smo da izbjegnemo tragediju", rekao je Hisaj za "Il Mesađero".

Prema prvi pretpostavkama, automobil se zapalio zbog greške u proizvodnji, a vidjećemo da li će Albanac kupiti drugo vozilo ovog proizvođača u budućnosti. Inače je strastveni kolekcionar skupocjenih automobila, pa tako u svojoj kolekciji ima porše 911 turbo, audi S8, mercedes, lamborgini urakan... Navodno, automobil je osiguran i trebalo bi da mu bude naplaćena šteta pošto tvrdi da nije odgovoran za to što se zapalio.

Elseid Hisaj (30) je inače godinama u Italiji gdke je ponikao u omladinskoj školi Empolija. Potom je 2015. godine prešao u Napoli i bio važan doo tima, a onda se 2021. preselio u Lacio gdke i danas igra.

(MONDO - M. V.)