Fudbal

Bivši golman Borca napadnut u Novom Pazaru!

Autor Dragan Šutvić

Scene kakve ne želimo da gledamo desile su se nakon prvenstvenog meča Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca.

Izvor: Instagram/beogradinfo.rs/printscreen

Novi Pazar je savladao Radnički iz Kragujevca na svom terenu, u meču 10. kola Superlige Srbije, a meč je obilježio i veliki incident nakon utakmice. Na samom terenu dogodio se sukob u kojem je učestvovao golman šumadijskog tima i bivši čuvar mreže banjalučkog Borca Marko Milošević, koji je prvo "ratovao" protiv domaćih navijača, a zatim i fudbalera u plavo-bijelim dresovima.

Nakon utakmice su navijači Novog Pazara upaljačima gađali golmana gostujuće ekipe Miloševića, a on je odlučio da im ne ostane dužan. Uzeo je jedan ubačeni predmet i bacio ga nazad na tribine, što je izazvalo revolt. Navijači su pobjesnili zbog tog poteza, a igrači Novog Pazara riješili su da se obračunaju sa rivalom - pre svih Sead Islamović.

Vezni fudbaler pobedničke ekipe na ovom meču pokušao je da se fizički obračuna sa golmanom Miloševićem, iako je jasno da su domaći navijači željeli da izazovu incident. U tim trenucima stadionom se orilo "Ubij, ubij, ubij Cigana", a još nekoliko igrača Novog Pazara pritrčalo je mjestu sukoba. Srećom, okršaj na terenu nije eskalirao, pa se sve vrlo brzo završilo. Pogledajte kako je to bilo:

Fudbaleri Novog Pazara nakon pobjede zauzimaju 11. poziciju na tabeli, sa 11 osvojenih bodova iz devet odigranih mečeva. Isti broj bodova, ali uz dve utakmice manje, ima i Partizan. Sa druge strane, ekipa Radničkog je uprkos porazu ostala u gornjem dijelu tabele - Kragujevčani su na 10 utakmica sakupili 13 bodova i na šestoj su poziciji, barem dok se ne odigraju svi odloženi mečevi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!