• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić nestao iz tima OFK Beograda poslije navijanja na vječitom derbiju!

Autor Dragan Šutvić

Marko Gobeljić odsustvuje iz tima OFK Beograda ovog vikenda, pretpostavka je zbog toga što je vodio navijanje na "vječitom" derbiju.

 Gobeljić ne igra za OFK Beograd zbog navijanja u vječitom derbiju  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Marko Gobeljić nije se našao u sastavu OFK Beograda za današnji meč protiv IMT-a. Gobeljića nije bilo u startnoj postavi, niti na klupi "romantičara", a iako nije stiglo zvanično objašnjenje za potez trenera Sima Krunića, pretpostavka je da ima veze sa scenama sa "večitog" derbija.

Poznati fudbaler je na sjevernoj tribini Humske navijao za Crvenu zvezdu, potom je sišao na atletsku stazu i pridružio se slavlju bivšeg kluba, što se svakako nije dopalo simpatizerima OFK Beograda. Gobeljić se izvinio za svoj potez i rekao je da je spreman da prihvati disciplinske mjere, a nije nemoguće da je OFK Beograd iz tog razloga odlučio da ga "skloni" iz tima za prvu narednu prvenstvenu utakmicu.

''Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogriješio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom dijelu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogriješio, svjestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavolio sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mjere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima", rekao je Marko Gobeljić.

Gobeljić je inače igrao za Zvezdu šest godina (od 2017. do 2023. godine) i u OFK Beograd je došao nakon epizode u Grčkoj. Ove sezone za "romantičare" ima osam utakmica na kojima je ostvario jednu asistenciju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC