• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić vodio navijanje na sjeveru, sad čeka kaznu: Pogriješio sam, nisam smio to da uradim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Isplivale su slike Marka Gobeljića koji je vodio navijanje na vječitom derbiju na stadionu JNA, a sada se on javno oglasio povodom toga.

 Marko Gobeljić izvinio je što je navijao za Crvenu zvezdu na vječitom derbiju Izvor: MN PRESS

Oglasio se i Marko Gobeljić. Iskusni desni bek sada nastupa za OFK Beograd i vratio se u srpski fudbal poslije nekoliko godina u inostranstvu, a putem zvaničnih glasila kluba izvinio se zbog svog ponašanja. On je viđen na tribinama stadiona Partizana kako vodi navijanje na sjevernoj tribini na vječitom derbiju sa Crvenom zvezdom, a sada je istakao da je shvatio da je pogriješio.

Polivalentni 32-godišnji fudbaler je poslije četiri godine u Slogi iz Kraljeva i tri godine u Napretku iz Kruševca igrao za Crvenu zvezdu šest sezona. Dao je 11 golova na 183 meča, osvojio šest titula i tri kupa, ali sada je istakao da iako ne krije emocije prema bivšem klubu kao profesionalac nije smio da se ponaša kao što se ponašao na vječitom derbiju. 

''Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogriješio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom dijelu moje karijere. Ali sam svjestan da sam kao profesionalac pogriješio, svjestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavolio sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mjere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima", rekao je Marko Gobeljić.

Izvor: MN PRESS

Sada čekamo da vidimo da li će se klub sa Karaburme oglasiti. Ekipa koja ove sezone zbog stanja "Omladinskog stadiona" mora da nastupa u Zaječaru sjajno je počela sezonu i sa 19 bodova dijeli drugo mjesto na tabeli sa sastavom Mladosti iz Lučana, a vidjećemo na koji način će kazniti svog fudbalera. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC