• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd doveo Marka Gobeljića! Figurica Betmena, plavo-bijeli grb i potpis za Superligu!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji univerzalac Crvene zvezde Marko Gobeljić potpisao za OFK Beograd.

 Marko Gobeljić potpisao za OFK Beograd  Izvor: Instagram/ofkbeograd1911/printscreen

OFK Beograd se osvajanjem Prve lige Srbije vratio u elitno društvo srpskog fudbala, a na Karaburmi planiraju da se zadrže u Superligi i narednih godina. U skladu sa tim priprema se tim šefa stručnog štaba Sima Krunića, pošto će narednih dana u Moskvi imati veoma jake provjere protiv CSKA i Dinama. Na njima će Romantičari biti jači za Marka Gobeljića!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde vraća se u srpski fudbal nakon jedne sezone u inostranstvu, pošto je potpisao ugovor sa OFK Beogradom. Zanimljivo, tim sa Omladinskog stadiona riješio je da predstavi uz figuricu Betmena, koji je postao simbol Gobeljićevog boravka u Crvenoj zvezdi - jer je tog strip junaka imao na svom donjem vešu prilikom jedne proslave.

Zvanično, Gobeljić je drugo ljetno pojačanje OFK Beograda, nakon što je iz Crvene zvezde stigao defanzivni vezni Edmund Ado. U narednom periodu treba očekivati još nekoliko zvučnih imena na Karaburmi - kako igrača Crvene zvezde, tako i drugih fudbalera koje smo prethodnih godina gledali u Superligi Srbije.

Gobeljić je ponikao u Slogi iz Kraljeva, zatim je nastupao za Napredak iz Kruševca, a najbolji dio karijere proveo je u Crvenoj zvezdi. Proveo je punih šest godina u Zvezdi, sa kojom je osvojio šest šampionskih titula i tri Kupa Srbije. Igrao je grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, a period na stadionu "Rajko Mitić" obilježio je svojom univerzalnošću - mogao je da pokrije nekoliko pozicija i redovno se podređivao timu.

Jedino inostrano iskustvo imao je prethodne sezone kada je igrao za Kifisiju u Grčkoj. Taj tim je ispao iz lige, pa je Marko Gobeljić odlučio da se vrati u rodnu zemlju. U ranijoj fazi karijere zabilježio je tri nastupa za reprezentaciju Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC