• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Gobeljić ima novi klub!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni defanzivac Marko Gobeljić bio je jedan od posljednjih igrača u klubu koji su još iz vremena Vladana Milojevića nosili dres Zvezde.

 marko gobeljić u grčkoj  Izvor: MN PRESS

Završava se saradnja Crvene zvezde i Marka Gobeljića - nakon šest godina, šest šampionskih titula i tri trofeja u Kupu Srbije, pouzdani univerzalac kod trojice trenera crveno-bijelih napušta Beograd i stadion "Rajko Mitić". Nova destinacija za fudbalera koji se u prethodnih šest godina najčešće nalazio na mjestu desnog beka biće Grčka, odnosno tamošnji prvoligaš Kifisija!

U novom klubu Marko Gobeljić će igrati sa nekadašnjim napadačem Zvezde i Partizana Ognjenom Ožegovićem, koji pre nekoliko nedelja stigao u Atinu. Od doskorašnjeg Zvezdinog defanzivca očekuje se veliki uticaj na odbranu tima koji je poslije tri kola grčkog šampionata na devetoj poziciji, a ima ambiciju da opstane u ligi.

Ugovor Marka Gobeljića i grčkog tima poptisan je do kraja sezone, a Crvena zvezda neće dobiti obeštećenje jer dugogodišnji "vojnik kluba" odlazi kao slobodan igrač. On ove sezone nije bio u planovima Baraka Bahara, koji ga je praktično precrtao još na početku priprema. Ipak, Gobeljić je prvi dio pripremnog perioda odradio sa Crvenom zvezdom, što je bio ustupak nakon šest veoma uspješnih sezona u klubu.

Podsećamo, Gobeljić je 2017. godine stigao iz kruševačkog Napretka kao vezni fudbaler, ali je u Zvezdi najčešće igrao na bekovskim pozicijama. Upisao je 188 nastupa u svim takmičenjima, od čega čak 52 u evropskim mečevima, a mandat završava sa 11 golova i 22 asistencije. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC