Fudbal

Predrag Mijatović se vraća u Partizan?

Posljednje informacije pred sjednicu Skupštine FK Partizan govore da bi Predrag Mijatović mogao da bude dio Privremenog organa kluba.

Izvor: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia

Na sutrašnjoj sjednici Skupštine FK Partizan očekuje se odlazak kompletnog rukovodstva na čelu sa predsjednikom Miloradom Vučelićem i generalnog direktorom Milošem Vazurom, a prema najavama klub će voditi Privremena komisija na čelu sa budućim prvim čovjekom Upravnog odbora Rasimom Ljajićem.

Razlog za to leži u činjenici da Ljajić želi da mijenja statut FK Partizan i da istovremeno dobije dovoljno vremena da pronađe prave saradnike koji će mu pomoći da klub izbavi iz velikih problema, a potraga ide u dobrom pravcu, prenosi "Telegraf". Nezvanično, jedan od prvih poteza Ljajića biće dolazak bivšeg golgetera Predraga Mijatovića. Konačno "da" još nisu čuli iz Partizana, ali su uvjereni da će tako i biti.

Rasim Ljajić se u jednom beogradskom restoranu sastao sa Mijatovićem, ali i Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem i bivšim košarkašem Dejanom Tomaševićem, gdje je zatražio njihovu pomoć za rukovođenjem klubom u budućnosti. Očekuje se da održe još niz sastanaka i donesu konačnu odluku.

Osim pomenutih, poziv za Radnu komisiju je dobio i bivši fudbaler Danko Lazović, koga su mediji spominjali i kao Vazurinog nasljednika, ali još se čeka i njegovo "da".

(Telegraf/MONDO)