Fudbal

Pavkov umjesto ponovo junak - u bolnici!

Autor Jovan Terzić

Centarfor Crvene zvezde povrijedio zglob...

Od junaka do tragičara.

Prošle godine Milan Pavkov je dao dva gola Liverpulu za pobjedu 2:0, a ove propustio fantastičnu šansu u 23. minutu donese prednost Crvenoj zvezdi protiv Totenhema. Uslijedio je zatim potom i još jedan ubjedljiv poraz od londonskih "pijevaca" - 0:4.

To, međutim, nije sve loše što je zadesilo crveno-bijele ove večeri, pošto je zbog povrede zgloba upravo Pavkov morao u bolnicu! 

Nezgodno je doskočio u 78. minutu pred golom gostiju i iskrenuo skočni zglob, a po informacijama koje smo dobili po završetku utakmice - pravo sa terena odvezen je u bolnicu.

Više informacija biće poznato poslije detaljnih pregleda, ali kako stvari stoje - moraće neko vrijeme da pauzira. Dodatni problem bi mogao da bude i jak udarac koji je u finišu utakmice dobio Ričmond Boaći, dok je na poluvremenu zamijenjen i Marko Gobeljić.

Napadač iz Gane je dugo ležao na zemlji, šepajući uz pomoć dvojice članova stručnog štaba napustio teren, ali se i vratio da u igri dočeka kraj utakmice.

Vidjećemo šta će biti kada se bolno mjesto ohladi...

Crveno-bijeli u nedjelju igraju u Ivanjici, pa će vjerovatno napad protiv Javora predvoditi Tomane, a mladi Krstović čekati šansu na klupi.