• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković: Ovo je jak poraz, ali ima i jedna pozitivna stvar!

Autor mondo.rs

Ovako je nekadašnji kapiten Zvezde vidio utakmicu protiv engleskog tima.

 Dejan-Stankovic-izjava-o-Njegosu-Petrovicu-i-Zvezda-Totenhem Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda propuštala je svoje prilike, pa ubjedljivo izgubila od Totenhema na "Marakani" - 0:4.

Dejan Stanković, legenda crveno-bijelih i srpskog fudbala, bio je na stadionu i poslije meča u razgovoru za TV Arena sport iznio svoje utiske o utakmici.

Možda će vas zanimati

"Ne znam da li je Zvezda mogla više. Mogla je da postigne gol, ne jedan već dva, ali... U ovakvim utakmicama moraš da iskoristiš šanse. To se vidjelo u drugom poluvremenu, gdje je Zvezda imala dosta slabiju igru, veliku pritisak, brzo je primala golove... Ovo je jak poraz, ali Zvezda je uspjela dosta puta da se podigne poslije neuspjeha i nadam se da će tako biti i ovog puta".

U bolnom porazu Milojevićevog tima on je vidio pozitivan detalj - nastup mladog veziste Njegoša Petrovića.

"Njegoš je odigrao fenomenalnu utakmicu. Iz ovako negativne večeri može da se izvuče pozitivno da smo dobili mladog igrača. Nije lako igrati, pritisak je ogroman, Liga šampiona, Marakana..."

Stanković je žalio zbog primljenih golova iz tranzicije.

"Oni su mnogo jaki u kontrama, ali vratio bih se na pozitivu. Zvezda ponekad jeste pretrpila jak poraz, ali se dizala kao Feniks iz pepela. Tako će biti i sada, u to sam siguran".

/Poslušajte izjavu Njegoša Petrovića za TV Arena sport/



Stanković je dodao i...

"Moramo da kažemo da je Liga šampiona mnogo teško takmičenje. Nije normalno da svake godine igramo Ligu šampiona. Srećemo se sa mnogo teškim protivnicima. Sve što se dodatno uradi je mnogo pozitivno za srpski fudbal, a pogotovo za Crvenu zvezdu".

"Kada imaš priliku da se takmičiš, takmičiš se do kraja i pokušaš da izvučeš maksimum iz sebe. Zvezda ima šansu da završi na trećem mjestu, što da ne... Imamo direktan meč sa Olimpijakosom, dovoljan je i neriješen rezultat. Iskreno se nadam i navijam za to".

U poluvremenu meča protiv Totenhema, Stanković je u ime Crvene zvezde uručio dres Mirku Bunjevčeviću, rođenom bratu pokojnog Gorana Bunjevčevića, nekadašnjeg veziste crveno-bijelih i "pijevaca".

"Bio je to lijep povod, da Minji (Bunjevčevićevoj ćerki) i Mirku uručimo poklon. Bio sam sa (sinom) Aleksandrom i velika mi je čast što sa navijačima i FK Crvena zvezda možemo da se sjetimo velikog Gorana, koji je bio oličenje dobrote i poštenja. Prerano nas je napustio, a siguran sam da bi bio tu", izjavio je Stanković za "TV Arena sport".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC