Fudbal

Prvi utisci Zakarića o Borcu: Sve je sjajno, vjerujem da možemo do trofeja!

Autor mondo.ba

Poslije upoznavanja sa čelnicima kluba, stručnim štabom i saigračima iz Borca, Goran Zakarić odradio i prvi trening.

Izvor: Promo/FK Borac Banjaluka

Goran Zakarić najavljen je kao veliko pojačanje za banjalučki Borac, a nakon odrađene papirologije i potpisivanja jednogodišnjeg ugovora, nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana i Dinama iz Zagreba odradio je prvi trening sa novim saigračima.

Zakarić je po dolasku u Antaliju, poslije upoznavanja sa čelnicima kluba, stručnim štabom i novim saigračima, odmah "osjetio" teren.

"Prvi utisci u Antaliji su super. Na aerodromu su me sačekali ljudi iz kluba, uputili smo se ka hotelu, gdje sam se upoznao sa saigračima, od kojih sam većinu poznavao od ranije, a sa nekim sam i igrao ranije u BiH, tako da neće biti problema oko prilagođavanja. Pričao sam i sa trenerom i ljudima iz Uprave i vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve", rekao je Zakarić.

Izvor: Promo/FK Borac Banjaluka

On se nakon prospavane noći priključio saigračima i odradio jutarnji trening u Antaliji.

"Jutros sam odradio prvi trening i sve je prošlo u najboljem redu. Jedva sam čekao da se priključim ekipi i počnem da radim zajedno sa njima. Očekivanja u Borcu su velika, pratio sam ligu i upoznat sam sa dešavanjima i siguran sam da će prvenstvo biti zanimljivo. Dosta ekipa se pojačalo, tasko da nas očekuju jake utakmice. Nadam se da ćemo ispuniti ono što se od nas očekuje, a uvjeren sam da možemo doći i do trofeja", poručio je novi fudbaler banjalučkog premijerligaša.