• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirić jedini pogodio: U jakom smo treningu, biće sve bolje i bolje

Autor mondo.ba

Strijelac jedinog pogotka za Borac u duelu sa ruskim provligašem Čajkom smatra da je današnja provjera bila izuzetno korisna za banjalučki tim.

 Marko Mirić jedini strijelac za Borac u porazu od Čajke 1:2 U jakom smo treningu, biće sve bolje  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac danas je u duelu sa Čajkom doživio prvi poraz tokom zimskih priprema.

Ruski drugoligaš slavio je u Antaliji 2:1 (0:0), a jedini gol za "crveno-plave" postigao je Marko Mirić.

Pogledajte taj gol...

"Utakmica je odigrana u veoma lošim uslovima. Duvao je jak vjetar, padala je kiša, tako da je bilo baš teško za igru. Igralo se veoma tvrdo. U prvom poluvremenu nismo uspjeli da iskoristimo nadmoć i vjetar koji je bio na našoj strani, iako smo postigli gol, ali nam je opravdano poništen zbog ofsajda. U nastavku smo protiv sebe imali dobrog protivnika, ali i vjetar. Iako su poveli, uspjeli smo da se vratimo, postignemo izjednačujući gol. Zatim smo imali veoma dobru šansu preko Vladana Danilovića, još dvije polušanse i mislim da smo mogli da preokrenemo utakmicu u našu korist", istakao je Mirić.

Krilni fudbaler ističe da su u Borcu željeli pobjedu, ali ona nije došla. Ipak, pripremni mečevi i služe da se poslože kockice u ekipi, te da se tim spremi za ono najvažnije - borbu za bodove.

"Žao nam je što smo izgubili, ali to su pripremne utakmice. Služe za to da se ekipa što bolje uigra. U izuzetno jakom smo treningu. Juče i prekjuče smo odradili po dva veoma jaka treninga, sada je došla utakmica, tako da možemo biti zadovoljni. Možda ne rezultatom, ali prikazanom igrom svakako. Nadam se da će biti sve bolje i bolje kada noge ’popuste’ i kada dobijemo na svježini. Okrećemo se narednim duelima, u subotu i nedjelju, nakon čega se vraćamo u Banjaluku, gdje nas čeka generalna proba", dodao je Mirić.

Do kraja priprema u Antaliji, Banjalučani će u subotu odmjeriti snage sa Irtišom iz Pavlodara, a dan kasnije igraće najjaču utakmicu tokom pripremnog ciklusa, protiv ukrajinskog velikana Dinama iz Kijeva.

Generalna proba zakazana je za 15. februar u Zenici protiv Čelika.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čestitke

Tako se igra. Za današnju partiju 10ka. Najbolji si bio.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC