• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić za MONDO pojasnio situaciju oko "pojačanja iz Vardara"

Autor Dragan Šutvić

Ukoliko bi Vardar zadesila ''zla sudbina'', Borac bi bio zainteresovan za dva igrača

 Krunić igrači Vardar Avramovski Micevski Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U pojedinim medijima jutros se pojavila informacija da je Fudbalski klub Borac zainteresovan da ''u svoje redove dovede člana Vardara Daniela Avramovskog''.

Možda će vas zanimati

Avramovski je u jesenoj polusezoni bio komandant skopskog tima na putu ka jesenjoj tituli.

Krilni napadač ovog tima je na 18 utakmica u prvenstvu Sjeverne Makedonije postigao devet golova uz šest asistencija, te je i najzaslužniji što izabranici Aleksandra Vasoskog u drugi dio sezone ulaze uz osam bodova više od drugoplasirane Škendije.

Ipak, prema najnovijim informacijama, situacija u klubu je daleko od idealne, što bi mnogi klubovi, a među njima i Borac, mogli da iskoriste.

''Pojavila se informacija da ekipu Vardara napušta predsjednik, odnosno sponzor kluba i da bi svi igrači mogli da budu slobodni. Do te informacije smo došli jer se nalazimo u istom hotelu tokom priprema u Antaliji. U slučaju da se desi da svi igrači Vardara budu slobodni, interesantni bi nam bili Daniel Avramovski i Darko Micevski. Koliko je to realno? Mislim da su šanse minimalne'', rekao je trener Borca Branislav Krunić za MONDO.

Inače, Avramovski je rođen 1995. godine, a karijeru je počeo u Rabotničkom, odakle se preselio u Makedoniju Đorče Petrov na pozajmicu.

Put ga je dalje odveo u Crvenu zvezdu, gdje je igrao u sezoni 2014-15, a beogradski ''crveno-bijeli'' su ga sezonu kasnije poslali na pozajmicu na Karaburmu.

Sa prvim danima 2017. godine potpisao je ugovor sa Olimpijom, koja ga je na ljeto proslijedila na pozajmicu u Vojvodinu, a ''punopravan'' član Vardara postao je u februaru prošle godine.

Darko Micevski je rođen 1992. godine, dijete je Vardara, a primarna pozicija mu je u veznom redu, mada može da igra i u defanzivnoj liniji.

Poslije juniorskog tima Vardara, nastupao je za Rabotnički, Teteks, OFK Beograd, Novi Pazar, Minsk i Al-Nedžme.

Ove sezone je na 15 utakmica postigao četiri gola.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hm

Bas se zezaju sa prelaznim rokom i pricaju bajke ocekujuci neke prinčeve dok Maksimovic, Arezina, Bilbija ispred nosa odlaze u konkurente. Pa da u ovom ima promil istine prvo dovedi igraca pa razglasavaj a ne obrnuto. Do sad cije god ime su prvo pustili u medije taj nije dosao

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC