• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić i Radulović poslije Vardara: Teške noge...

Autor mondo.ba

Trener Borca Branislav Krunić i veznjak Aleksanar Radulović imali su gotovo jednaku reakciju poslije pobjede nad makedonskim Vardarom.

 FK Borac pripreme Antalija Branislav Krunić poslije Borac - Vardar 2-0 Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac u nedjelju je savladao Vardar 2:0 u drugoj prijateljskoj utakmici u Antaliji.

Nakon ovog meča trener Branislav Krunić istakao je da rezultat nije toliko važan koliko pozitivna atmosfera i minuti koji su odigrali mladi igrači.

Možda će vas zanimati

 "Utakmicu su počeli igrači koji su dobili manju minutažu protiv Orenburga. Naravno rezultat 2:0 nije u prvom planu, ali mnogo je bitno da ekipa ima tu pozitivnu atmosferu pobjeda i drago mi je što smo završili ovim rezultatom. Većim dijelom smo kontrolisali utakmicu, igrači su odigrali na visokom intenzitetu, dobro su trčali, mada u pojedinim trenucima se vidjelo da su im teške noge, lopta ih ne sluša, nema posljednjeg pasa ili driblinga koji bi donio prevagу“, rekao je Krunić.

"Priliku su dobili igrači iz naše omladinske škole i to je bila još jedna dobra provjera. Nastavljamo sa radom i nadam se da će to sve iz utakmicu biti bolje i bolje i da će kada noge budu lakše pas i kontrola lopte biti na višem nivou“, dodao je trener Borca.

Strijelac drugog gola bio je Aleksandar Radulović, koji je realizovao jedanaesterac na svom prvom meču u Antaliji, pošto je propustio duel sa Orenburgom.

"U prvom planu je bilo da sprovedemo na terenu neke zamisli šefa stručnog štaba, da se odradi trkački i taktički dio, što mislim da smo i uspjeli. Ako se uzme u obzir da su noge još uvijek teške uz to smo uspjeli i pobijediti, može se reći da je provjera uspjela i da smo na pravom putu da što spremnije dočekamo nastavak prvenstva", prokomenarisao je Radulović.

MONDO U ANTALIJI

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

A

Izgleda da su A utakmice protiv Orenburga, Cajke i Dinama. Tu nastupaju najjaci sastavi. Irtris i Vardar je dogovor za omladince

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC