• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Violina" Borca poslije remija sa Orenburgom: Na kraju smo mogli do pobjede

Autor Dragan Šutvić

Strijelac izjednačujućeg pogotka Srđan Vujaklija smatra da su Banjalučani zaslužili najmanje da ne izgube od ruskog Orenburga.

 Borac - Orenburg, izjave Srđan Vujaklija, Ivan Crnov VIDEO Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

/Od izvještača Monda iz Antalije Dragana Šutvića/

''Crveno-plavi'' su u prvoj utakmici na pripremama u Turskoj odigrali neriješeno 2:2 (2:1) protiv ekipe iz ruske Premijer lige Orenburga.

Borac je poveo golom Saše Kajkuta, da bi se poslije preokreta Rusa u režiji Srbina Đorđa Despotovića, za izjednačenje postarao Srđan Vujaklija, koji je poznat po proslavljanju pogodaka "sviranjem violine".

Možda će vas zanimati

"Tek smo na polovini priprema, dobro je. Samo da nastavimo s kvalitetnim radom, mislim da će doći i dobri rezultati. Što se tiče samog meča, prvo poluvrijeme smo počeli dobro, poslije smo pali, ali smo se brzo vratili. Na kraju smo mogli i da pobijedimo. Nadam se da će pobjeda doći već na narednoj utakmici", rekao je strijelac izjednačujućeg pogotka za Borac.

Nekadašnji igrač Zrinjskog Ivan Crnov, koji je juna prošle godine stigao u Platonovu, smatra da u ovoj fazi rezultati nisu važni već da igrači ne zarade povrede.

"Poslije nekoliko teških i 'udarnih' treninga, ova utakmica je došla po nas možda u najnezgodnijem trenutku ali mislim da smo odigrali na najbolji mogući način. Istrčali smo se i na kraju izborili povoljan rezultat. Ipak, najbitnije da smo svi živi i zdravi, odnosno da su nas zaobišle povrede", dodao je Crnov.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović bio je najzaslužniji što su Rusi napravili preokret u Beleku.

"Dao sam dva gola, pokazali smo kvalitet, kao i Borac. Moram da priznam da nisam pratio prvenstvo Bosne i Hercegovine, ali vidim da su u vrhu tabele. U pitanju je dobra ekipa i mogu se nadati osvajanju titule", rekao je igrač ruskog Orenburga.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC