• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić nakon remija Borca u Turskoj: Važno za samopouzdanje! FOTO, VIDEO

Autor Dragan Šutvić

Trener banjalučkog Borca Branislav Krunić ima mnogo razloga za zadovoljstvo sudeći po prikazanoj partiji njegovih izabranika protiv ruskog Orenburga u prvoj pripremnoj utakmici u Turskoj.

 Borac - Orenburg, izjava Branislav Krunić FOTO, VIDEO Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

/Od izvještača Monda iz Antalije Dragana Šutvića/

Crveno-plavi su u petak u Beleku remizirali sa članom ruske Premijer lige rezultatom 2:2 (2:1).

Banjalučane je u vođstvo doveo Saša Kajkut, potom je Đorđe Despotović sa dva pogotka preokrenuo u korist Rusa, da bi u finišu meča Srđan Vujaklija postavio konačan rezultat.

"Sigurno da je bila dobra provjera, dinamična utakmica protiv kvalitetnog protivnika. Orenburg je kvalitetniji tim od nas, imaju veći izbor igrača koji trče brže, bolje, više, ali mogu biti zadovoljan kako smo parirali. Danas sam tražio određene taktičke zahtjeve od ekipe i uspjeli smo da uradimo većinu posla. Primili smo prvi pogodak iz prekida, drugi više sretno nego spretno, ali ono što je najbitnije je da igramo 'na nivou' sa jednom takvom ekipom. U drugom poluvremenu smo promijenili ekipu i uspjeli da ne izgubimo, što je važno za samopouzdanje. Na kraju su ušli i neki juniori i pokazali da mogu da igraju na ovom nivou", rekao je Krunić izvještačima u Beleku.

Možda će vas zanimati

Prema njegovim riječima, svjesno je odlučio da se Borac ne upusti u "direktnu borbu" sa Rusima.

"Znali smo da ne možemo da trčimo sa Orenburgom svih 90 minuta, pokušali smo da diktiramo naš ritam, da iz odbrane napravimo neku kontru, da igramo visoki presing. Noge su naravno bile teške poslije fizičkih treninga i mogu u potpunosti da budem zadovoljan prikazanim".

Posebno jer je banjalučki tim bio danas bez četvorice standardnih igrača - Stojana Vranješa, Aleksandra Radulovića zbog lakših povreda, te Mladena Lučića i Dejana Bosančića zbog viroza.

"To neću da potenciram da smo igrali bez važnih igrača, kapitena koji je najviše nedostajao, kao i Lučića na golu. Nismo htjeli da rizikujemo eventualne pogoršanje stanja", dodao je trener Borca i složio se sa konstatacijom sedme sile da je njegov tim danas pokazao karakter.

Već u nedjelju, crveno-plave očekuje druga utakmica a protivnik je skopski Vardar.

"Igrači koji su danas igrali sutra će raditi na oporavku, a ovi igrači što su manje igrali dobiće priliku da igraju od prvog minuta. Od sada radimo samo na taktici i igramo utakmice", zaključio je Krunić.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pohvale

Ne znam ko je zasluzan za ovoliki broj novinara u Antaliji da li klub ili redakcije, ali nas gradski klub pocinje liciti bas na ozbiljan kolektiv. Volio bih vidjeta koga jos sa ovih prostora prati u Antaliji 10ak medijskih kuca i toliko kvalitetnih izvjestaja sa terena. Sve je pokriveno. Mondo i Atv prednjace

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC