• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR lakrdija, Murinjo umirao od smeha, Pep za Liverpulom kaska 22 boda!

Autor mondo.rs

Stari rivali Gvardiola i Murinjo u čudu su gledali neobičnu utakmicu posle koje je definitivno postalo jasno da je Liverpul novi prvak Engleske.

 Totenhem - Mančester siti 2:0 VAR lakrdija penali Žoze Murinjo umirao od smijeha Izvor: Mike Hewitt//Guliver/Getty Images

Totenhem i Mančester siti navikli su nas na nezaboravne duele, a iako ovoga puta nismo videli spektakularan fudbal - bilo je detalja da utakmica bude za pamćenje!

Za to je zaslužan sudija Majk Din, koji je oprostio čist crveni karton Rahimu Sterlingu, da bi potom posle tri minuta fudbala dosudio jedanaesterac za Siti za faul na koji su svi zaboravili. Ipak, golman Ugo Ljoris zaustavio šut sa "kreča" i od tog momenta se sve okrenulo...

Spursi su dobili energiju, postali opasniji, a sve je bilo lakše kada je isključenje zaradio Zinčenko posle čega su pobedu domaćima doneli debitant Stiven Bergvajn i sjajni Hjung-Min Son.

TOTENHEM - MANČESTER SITI 2:0 (0:0)

Možda će vas zanimati

Pep Gvardiola utakmicu je završio potpuno ravnodušan, pomiren sa činjenicom da njegova ekipa u ovom trenutku ne igra dobar fudbal, a to se vidi i kroz rezultate u Premijer ligi u kojoj su zabeležili već šesti poraz i sasvim sigurno neće biti šampioni.

Ovaj poraz znači da na 13 utakmica do kraja sezone zaostaju čak 22 boda za liderom Liverpulom koje samo čudo može da spreči da ne osvoje titulu prvaka.

Što se tiče Totenhema, za njih deluje da dolaze bolji dani, popeli su se na petu poziciju na tabeli i pokazali da uprkos tome što nemaju Harija Kejna - i dalje igraju dobar fudbal. Murinja će posebno radovati izdanje mladog holandskog igrača Stivena Bergvajna, koji je pre samo nekoliko dana stigao iz PSV Ajndhovena, a na svom debiju postigao je sjajan gol u 63. minutu.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Ian Walton


Bio je to prvi udarac Spursa u okvir gola, dok je i drugi, Hjung-Min Sona u 71. minutu, završio iza leđa Edersona koji je još jednom bio siguran. Ako je za utehu - treći šut je odbranio!

Što se tiče njegovog kolege sa druge strane, kapitena "trikolora" Uga Ljorisa, može se reći da je heroj pošto je odbranio penal Ilkaju Gundoganu, a potom na odbijenu loptu stigao je pre Rahima Sterlinga, mada će i tu biti povika da li su sudija i VAR doneli pravu odluku.

U svakom slučaju unelo je manje konfuzije od prekidanja akcije u 40. minutu i pokazivanja na "belu tačku" za faul koji je viđen tri minuta pre toga nad Serhijom Aguerom.

Zbog svega toga Žoze Murinjo je "umirao od smeha", ali se na kraju ipak slatko nasmešio pošto je njegova ekipa slavila uprkos svim problemima, a za njega su uvek i trijumfi nad večnim rivalom Pepom Gvardiolom posebniji od drugih.


REZULTATI 25. KOLA

Barnli - Arsenal 0:0

Totenhem - Mančester siti 2:0

odigrano u subotu

Lester - Čelsi 2:2
Bornmut - Aston Vila 2:1
Kristal Palas - Šefild junajted 0:1
Liverpul - Sautempton 4:0
Njukasl - Norič 0:0
Votford - Everton 2:3
Vest Hem - Brajton 3:3
Mančester junajted - Vulverhempton 0:0

TABELA: Liverpul 73, Mančester siti 51, Lester 49, Čelsi 41, Totenhem 37, Šefild junajted 36, Mančester junajted 35, Vulverhempton 35, Everton 33, Njukasl 31, Sautempton 31, Arsenal 31, Barnli 31, Kristal Palas 30, Brajton 26, Bornmut 26, Aston Vila 25, Vest Hem 24, Votford 23, Norič 17.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC