• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić smiren poslije debakla: Jedna pobjeda nas dijeli od opstanka

Autor mondo.ba

"Možda ovaj poraz dolazi u pravo vrijeme", rekao je trener Igokee poslije debakla u Morači i istakao da je njegovoj ekipi potrebna još samo jedna pobjeda da obezbijedi opstanak.

 Dragan Bajić poslije Budućnost - Igokea - Poraz u pravo vrijeme Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Igokea je upisala više nego ubjedljiv poraz 99:59 od Budućnosti u Morači, gdje nikada nije pobijedila.

Domači košarkaši riješili su sve već u prvom poluvremenu u kojem je Igokea postigla samo 23 poena, a onda nastavili da melje goste, koje su ipak poštedili "stotke“ tapkajući loptu posljednjih 14 sekundi.

Možda će vas zanimati

 Uprkos debaklu, trener Bajić nije bio previše kritičan prema svojoj ekipi.

"Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Rekao sam da nas čeka težak zadatak. Budućnost posjeduje kvalitet, o čemu govori i pozicija na tabeli i to je sigurno tim koji će konkurisati za titulu. U prvoj četvrtini već se vidjelo da nemamo energije, da ne možemo parirati Budućnosti u tom trčanju, agresivnosti... Još u četvrtak smo krenuli iz Laktaša, dalek put do Trebinja, pa utakmica i put u Podgoricu, to je jedan od razloga zbog čega nismo imali energije da pariramo. Rekao sam svojim igračima, bez obzira na sve morali su da pokušaju dadaju maksimum u svim situacija, od odbrane jedan na jedan, kolektivne odbrane, ali nije bilo nikakve reakcije. Imali smo dekoncentraciju u napadu, puno izgubljenih loptu, puno promašenih zicera i puno dozvoljenih lakih poena kroz tranziciju“, rekao je Bajić.

U istom tonu je nastavio i okrenuo se već sljedećoj utakmici.

"Možda ovaj poraz dolazi u pravo vrijeme. Sjetimo se da smo nakon poraza od Zvezde velikom razlikom promijenili neke stvari i došli u situaciju da jednom pobjedom možemo da obezbijedimo opstanak, a dobro znamo da smo prije mjesec dana bili jedna od glavnih konkurenata za ispadanje. Rekao sam sada svojim igračima, kao čovjeka zanima me samo prvo mjesto, ko neće da me prati ne treba da bude sa mnom. Ono što me interesuje do kraja ABA lige je utakmica protiv Krke i pobjedom bismo izbjegli ne samo direktno ispadanje, već i barać. Ali ne zanima me samo to, već da pokušamo pobijediti u sva četiri preostala kola i da napravimo na kraju lige dobar rezultat“, zaključio je Bajić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC