Fudbal

Zvezdan Terzić o sinu: Kostadin nema simptome, bio je član delegacije

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde objasnio je u kom svojstvu je njegov sin boravio na kongresu UEFA u Amsterdamu, poslije kog se ispostavilo da je predsjednik Saveza zaražen korona virusom.

Izvor: N Sport/screenshot

"On je boravio u Amsterdamu kao član delegacije FSS", objasnio je Zvezdan Terzić u intervjuu za "Telegraf" u kom svojstvu je njegov sin boravio na Izvršnom kongresu UEFA održanom 2. i 3. marta ove godine i rekao da kod Kostadina nisu uočeni simptomi virusa COVID-19.

"Kostadin se osjeća dobro i nema nikakve simptome korona virusa", otkrio je generalni direktor Crvene zvezde i dodao:

"Nakon što smo saznali da predsjednik Saveza, Slaviša Kokeza, ima korona virus, preduzeli smo sve neophodne mjere da se potencijalno širenje virusa minimizira".


Predsjednik Aleksandar Vučić potvrdio je danas vijest o kojoj se u petak dosta spekulisalo, da je Kokeza bio pozitivan na testu za koronavirus, poslije čega je Terzić govorio o Kostadinovom slučaju.

"S obzirom na to da simptomi ovog virusa mogu dugo da se ne pokažu, iz predostrožnosti smo fizičke kontakte sa saradnicima, prijateljima i familijom sveli na minimum. Nadam se da će se ova epidemija uskoro završiti, ali to zavisi samo od nas građana i našeg odgovornog ponašanja", rekao je nekadašnji predsjednik Saveza i dodao:

"Zato apelujem na sve građane da poštujemo uputstva dobijena od nadležnih zdravstvenih organizacija i da preventivno djelujemo bez panike".

Crvena zvezda danas pred zatvorenim kapijama Stadiona "Rajko Mitić" igra protiv Napretka iz Kruševca.

Dan ranije, premijerka Ana Brnabić saopštila je javnosti odluku Vlade Srbije o zabrani ulaska navijača na utakmice fudbalske Superlige do daljnjeg.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.