• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: I Kostadin Terzić boravio u Amsterdamu sa Kokezom i rukovodstvom FSS

Autor Pavle Knežević

Zvanično, delegacija FSS na 44. kongresu UEFA brojala je petoricu članova, ali je neformalno ona bila proširena sa još nekoliko putnika među kojima se nalazio i sin generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

 korona-virus-Slavisa-Kokeza-funkcioneri-FSS-Amstedam-ko-je-jos-ugrozen Izvor: N Sport/screenshot

Formalno, delegaciju Fudbalskog saveza Srbije na 44. kongresu UEFA, održanog od 2. do 3. marta ove godine u Amsterdamu, činila su četvorica visokih funkcionera:

Predsjednik Slaviša Kokeza, potpredsjednik Marko Pantelić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i sportski direktor Vladimir Matijašević.

Deo delegacije FSS, kao i prošle godine u Parizu za velikom kongresu FIFA, bio je i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije u "malom fudbalu", danas direktor za ženski fudbal i futsal u Savezu, Bojan "Đura" Pavićević.

Neformalno, ona je bila nešto brojnija i to je moglo na kratko da se uoči u prenosu gala večeri na televiziji "N Sport".

Možda će vas zanimati

Između ostalih, na žrijebu za drugo izdanje Lige nacija u društvu rukovodstva naše "Kuće fudbala" putovao je i Kostadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene zvezde i nekadašnjeg predsednika Saveza, Zvezdana Terzića.

Poslije vijesti o zadržavanju predsjednika Saveza, Kokeze, na infektivnoj klinici zbog koronavirusa, pojavila se opravdana bojazan da je ugroženo zdravlje još nekog od članova delegacije FSS.

Svi oni su boravili na velikom skupu u prisustvu takođe brojnih delegacija 55 saveza članica UEFA.

Prema saznanjima Monda iz izvora bliskih Savezu, Kokeza se loše osjećao praktično od povratka iz Amsterdama prije deset dana, ali je bio u stalnoj komunikaciji sa saradnicima.

U nadi da će rezultati testiranja pokazati suprotno, nažalost to nije bio slučaj sa mladim reprezentativcem Srbije, Dušanom Vlahovićem.

Test fudbalera Fiorentine na COVID-19 bio je pozitivan, premda na pregledu nije pokazao nikakve simptome virusa koji se neverovatnom brzinom raširio planetom.

Narednog utorka, putem video linka sa evropskom "kućom fudbala" u Nionu, čelnici FSS učestvovaće na konferenciji koja bi trebalo da ponudi i odgovore na pitanja o tome kako će (i da li) biti završena takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a pretpostavka je da će savezi dobiti i preporuke za odluke o sudbini fudbalskih šampionata u 55 nacionalnih liga.

Iz tog razloga, naredna epizoda Mondo podkasta "Sve u 16" neće biti emitovana u standardnom terminu ponedjeljkom uveče, već 24 časa kasnije, kada vas očekuju i "insajderske" informacije sa vjerovatno najvažnijeg fudbalskog skupa od početka krize izazvane širenjem smrtonosnog virusa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC