• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli sprema ponudu Torinu: Otišao bi Andrea da bi došao Andrea

Autor mondo.ba

Napolitanci bi se, bez ijedne odigrane utakmice za svoj tim, odrekli Andree Petanje, koji do kraja sezone igra na pozajmici u SPAL-u, da bi doveli drugog Andreu, Belotija iz Torina

 Torino Napoli transfer Beloti Petanja Izvor: Valerio Pennicino/Getty Images Europe

Napadač Andrea Beloti u Torino je stigao 2015. godine iz Palerma i od tada je neizostavni dio ofanzivne linije ''bikova''.

Možda će vas zanimati

U dosadašnjih 178 utakmica za Torino Beloti je postigao 85 golova, a prošle sezone je svojim učinkom (15 golova na 37 prvenstvenih utakmica) dao ogroman doprinos plasmanu kluba na evropsku scenu, prvom od sezone 2014-15 (Torino stigao do plej-ofa Lige Evrope, u kojem je kasnije eliminisan od Vulverhemptona, prim.aut.).

Ne čudi, stoga, da je 26-godišnji golgeter na meti velikana italijanskog fudbala, a jedan od klubova koji je ''stao u red'' je – Napoli.

Naime, prema pisanju ''Gazete delo sport'', Napolitanci su ''zagrizli'' za dovođenje Belotija, a u potencijalni transfer spremni su da uključe i Andreu Petanju, kojeg su u januaru doveli iz SPAL-a po cijeni od 18 miliona evra plus bonusi.

Odlučeno je da Petanja do kraja ove takmičarske sezone (kako god ona završila nakon suspenzije zbog širenja koronavirusa) bude dio tima iz Ferare kako bi mu pomogao da, eventualno, izbori opstanak, a da se nakon toga pridruži timu iz grada pod Vezuvom.

Ipak, prema navodima već pomenutog lista, teško je očekivati da Petanja ikad dobije pravu šansu na ''San Paolu'', pa je, kako se navodi, Napoli spreman da ga uključi u cijelu priču predstojećeg ljeta kako bi dobio lidera Torina.

Andreu Belotija, inače, ugovor za Torino veže do ljeta 2022. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC