Fudbal

Radnik imenovao novo rukovodstvo: Perković umjesto Krstajića!

Autori Bojan Jakovljević Nebojša Šatara

Predrag Perković u subotu je imenovan za novog predsjednika Radnika iz Bijeljine umjesto dosadašnjeg prvog čovjeka semberskog kluba Mladena Krstajića, potvrđeno je našem portalu.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Skupština Radnika je danas imenovala novo klupsko rukovodstvo.

Dosadašnji predsjednik Mladen Krstajić, koji je napustio klub, pa povukao ostavku, smijenjen je s te funkcije, a na mjesto prvog čovjeka kluba imenovan je Predrag Perković, potvrđeno je za MONDO iz nekoliko izvora bliskih prethodnom rukovodstvu.

Možda će vas zanimati

Novi prvi čovjek Semberaca, inače direktor kompanije "Vodovod i kanalizacija" a.d. Bijeljina je u svom obraćanju delegatima Skupštine pohvalio dosadašnji rad bivšeg selektora Srbije, u čijem je mandatu Radnik zabilježio najveće uspjehe u klupskoj istoriji i dva puta nastupao u evropskim takmičenjima.

Lokalni mediji u Semberiji prenose da su imenovani i članovi Upravnog odbora, koji će u narednom mandatu činiti Milenko Zupur, Miloš Stevanović, Slaven Ristić, Slobodan Lovrić, Nenad Lalić, Dusko Milanović.

Radnik je do prekida Premijer lige Bosne i Hercegovine zbog pandemije koronavirusa bio na šestom mjestu na tabeli sa 34 boda, četiri manje od trećeplasiranog Zrinjskog iz Mostara.