• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski klub Borac apeluje na igrače: OSTANITE KOD KUĆE!

Autor mondo.ba

Klub iz Platonove ulice oglasio se tokom popodneva saopštenjem, u kojem se ''nalaže svim članovima da se strogo pridržavaju datih uputstava i odredbi sa jasnom porukom – ''OSTANITE KOD SVOJIH KUĆA''.

 Fudbalski klub Borac apel igračima ostanite kod kuće Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac, shodno striktnim odlukama republičke i gradske vlasti, do daljnjeg obustavlja trenažni proces zbog pandemije koronavirusa.

Možda će vas zanimati

Klub iz Platonove ulice oglasio se tokom popodneva saopštenjem, u kojem se ''nalaže svim članovima da se strogo pridržavaju datih uputstava i odredbi sa jasnom porukom – ''OSTANITE KOD SVOJIH KUĆA''.

Takođe, banjalučki premijerligaš je naveo da se ''igračima se preporučuje da do dana 31.3.2020 godine, svoja kretanja svedu na minimum i da se pridržavaju dostavljenog plana treniranja za tekuću sedmicu'', a u nadi da će ''svojim ponašanjem i disciplinom doprinijeti skorom početku treniranja i takmičenja u normalnim okolnostima''.

Inače, do kraja sezone u BiH preostalo je da se odigra još 11 premijerligaških kola, kao i polufinalna i finalna faza Kupa. Kada i da li će se te utakmice odigrati – još uvijek nije poznat.

Dodajmo, u Bosni i Hercegovini je do sada zabilježeno 130 slučajeva zaraze virusom Covid-19, od čega je 127 aktivnih. Jedno lice je preminulo, jedno je u kritičnom stanju, a dva su izliječena.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC