Murinjo u elementu

Murinja snimaju cele sezone, njega ne zanima: Ne volim Velikog brata!

Autor Dušan Ninković

Njega uopšte ne zanima kako je ispao u seriji koja je snimana o Totenhemu.

Izvor: Guliver, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Loša forma, loša pozicija na tabeli i gotovo nikakav pomak u igri od kako je Portugalac seo na klupu Totenhema. Pa, da li to srpečava Murinja da priča o drugim stvarima?

Naravno da ne. Portugalski trener je pred meč 35. kola Premijer lige, u kom će ''Pevci'' dočekati svog najvećeg rivala, ''Tobdžije'', pričao o seriji koju neće gledati.

Amazon, jedna od najvećih svetskih platformi za snimanje i emitovanje materijala tokom ove sezone pravi priču o Totenhemu. Njihove kamere su stalno prisutne, prate svaki korak i žele da svojoj publici prikažu što vernije odnose u klubu.

Kada materijal iz cele sezone, koja nije preterano uspešna, bude sakupljen, Amazon će napraviti seriju.

''Pokušavam da zaboravim da su tu. ako me pitate da li uivam u njihovom prisustvu, odgovor je ne. Ne volim osećaj da sam učesnik Velikog brata, ali pokušavam da zaboravim da su tu. Ne brinu me, ništa ne glumim i ne obraćam pažnju. Neću gledati tu seriju. Znam bolje od bilo koga drugog šta se ovde dešava, ali biće zanimljivo ljudima koji vole sport i fudbal'', rekao je Murinjo.

Njegov tim je u prethodnoj rundi igrao protiv Bornmuta, jednog od najslabijih timova u ligi i u remiju bez golova nije uputio nijedan udarac u okvir gola.

Trenutno se nalaze na 9. poziciji, sa 49 osvojenih bodova. Arsenal, njihov naredni protivnik, ima bod više, a borba za mesta u Evropi će biti neizvesna do samog kraja sezone.

Podsećamo, ne tako davno, fudbaleri Totenhema su se međusobno potukli na poluvremenu, na šta je Portugalac takođe imao urnebesnu reakciju.