• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan ga lansirao u orbitu, kod Murinja će se šetati po pozajmicama?

Autor Nebojša Marković

U ponedjeljak za meč protiv Evertona nije bio ni u protokolu.

 Rajan-Sesenjon-Totenhem-pozajmica-transfer-prelazni-rok-Slavisa-Jokanovic-Zoze-Murinjo Izvor: Guliver/Getty images/Dan Istitene, Dan Istitene/Getty Images Europe

Njegovu karijeru prije pune četiri godine u orbitu je lansirao Slaviša Jokanović. Pružio mu šansu da bude standardan igrač u prvom timu Fulama sa 16 godina, ali četiri godine kasnije, situacija više nije tako bajna.

Rajan Sesenjon je obećavao kao jedan od najtalentovanijih mladih engleskih fudbalera, ali sada u Totenhemu ne ide sve po planu.

Možda će vas zanimati

Sesenjon je pod Jokanovićem igrao sjajno u Čempionšipu, prvi put je dobio priliku da se takmiči u Premijer ligi tik nakon što je napunio 18 godina, da bi prošlog ljeta prešao u Totenhem.

Bio je to transfer vrijedan 25.000.000 funti, ali od nastavka sezone, Sesenjon nije odigrao ni minut u timu "pijevaca". Upisao je ukupno 12 nastupa ove sezone, od čega šest u Premijer ligi. U meču u ponedjeljak uveče, nije bio ni u protokolu za meč protv Evertona.

Sada mediji na Ostrvu, prije svih "Telegraf", navode da bi Sesenjon narednu sezonu mogao da provede negdje na pozajmici.


U Totenhemu nisu odustali od njega, ali navodi se da je njihov stav da će 20-godišnjak najbolje napredovati ako negdje drugo bude imao redovnu minutažu.

Sesenjon je ove sezone u prvoj postavi počeo tek četiri meča, dok je u protokolu za meč protiv Evertona svoje mjesto dobio malo poznati lijevi bek Denis Sirkin, Sesenjonov konkurent na toj poziciji.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC