• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Dinama kategoričan: "Povratak? Možda nekad, sad sigurno ne!"

Autor mondo.ba

"Dinamo je veliki klub, ali iko ko ima imalo karaktera ne bi se vratio tek tako nakon onoga što se dogodilo sa mnom i mojim saradnicima", poručio je Nenad Bjelica

 Nenad Bjelica Dinamo povratak možda jednog dana sad sigurno ne Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Nakon tek nešto više od dva mjeseca saradnje, novi-stari šampion Hrvatske, zagrebački Dinamom, odlučio je da raskine saradnju sa trenerom Igorom Jovićevićem.

Crnogorski strateg je "modre" predvodio na sedam utakmica i zabilježio učinak od tri pobjede, te po dva remija i poraza, što je bilo nedovoljno da se, bar do kraja sezone, zadrži na klupi kluba sa Maksimira.

Možda će vas zanimati

Igor Jovićević je na klupi zagrebačkog kluba zamijenio Nenada Bjelicu, koji je u izjavi za hrvatski "Indeks" rekao da postoji šansa da se vrati na klupu kluba iz hrvatske prestonice...

... ali ne sada.

"Naravno da bih nekad u budućnosto vilio da se vratim u Dinamo. Jednog dana, sve je moguće. Ipak, s nekim od ovih ljudi koji su sada u Dinamu ne bih se upuštao u saradnju. Dinamo je veliki klub, ali iko ko ima imalo karaktera ne bi se vratio tek tako nakon onoga što se dogodilo sa mnom i mojim saradnicima. Jednog dana možda", rekao je 48-godišnji Osječanin, koji je proljetos smijenjen zato što je, zajedno sa ostatkom svog stručnog štaba, digao glas protiv smanjenja plata u mjesecima kad su fudbalske lopte u hrvstskoj ligi mirovale zbog pandemije korona virusa.

Bjelica je na klupi Dinama bio od maja 2018. do aprila ove godine, a ekipu je predvodio na 99 utakmica i upisao 71 pobjedu, 15 remija i 13 poraza

Nije pretjerano ako se kaže da je ispisao istoriju zagrebačkog kluba jer je pod njegovom komandom Dinamo u sezoni 2018-19 nakon 49 godina izborio proljeće na evropskoj sceni.

Kada je u pitanju izbor novog trenera, mnogo je imena u opticaju, a jedan od kandidata je nekadašnji trener Crvene zvezde i selektor Bosne i Hercegovine, a sada strateg turskog Kajzerispora Robert Prosinečki.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC