Fudbal

Stivi Dži na Gradskom stadionu u Banjaluci? I dalje je MOGUĆE!

Autor Goran Arbutina

Hoćemo li gledati stisak ruke Vlade Jagodića i Stivena Džerarda?

Izvor: Guliver, Ian MacNicol/Getty Images Europe

Nakon što je današnjim žrijebom u Nionu odlučeno da protivnik Borca u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope bude portugalski Rio Ave, a ne Rems i Glazgov Rendžers mnogo ljubitelji fudbala u Banjaluci izrazili su žaljenje što neće englesku legendu na klupi škotske ekipe Stivena Džerarda vidjeti na Gradskom stadionu u Banjaluci.

 Međutim, samo nekoliko sati kasnije formiranje podgrupa za žrijeb trećeg kola kvalifikacija ponovo je Stivi Džija "okrenulo ka Banjaluci".

Glazgov Rendžers ponovo je među potencijalnim protivnicma Borca, ali u trećem kolu, naravno uz pretpostavku da će savladati gibraltarski Linkoln.

Da bi smo gledali stisak ruke Vlade Jagodića i Stivena Džerarda potrebne su "samo“ dvije stvari.

Prva je da u utorak u 13 časova u Nionu žrijeb trećeg kola konačno usliši želje ljubitelja fudbala u Banjaluci, a druga je da Borac 17. seprembra savlada Rio Ave i definitivno zakaže duel sa škotskim Glazgovom.

Preostali mogući protivnici pobjednika duela između Borca i Rio Avea su turski Bešiktaš i pobjednik duela OFI Krit – Apolon Limasol.

U ovoj grupi nepovlašteni će biti osim Borca ili Rio Avea, pobjednik duela Progres (Luksemburg) – Viljem II i pobjednik duela Hamarbi – Leh.