Fudbal

Nisu samo Jojić i Miljković: Stanojević vraća još jedno Partizanovo dete!

Autor Pavle Knežević

Pokriva osetljivu poziciju i ispunjava ulogu "bonusa"

ALEKSANDAR STANOJEVIC SASA trener fudbalera Partizana na stadionu Partizana, Beograd 02.09.2020. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan
Izvor: MN PRESS

Stalno pristižu nove vesti iz Partizana. Aleksandar Stanojević tek što je preuzeo tim, a saznalo se da sa njim verovatno dolazi i ljubimac navijača Miloš Jojić.

Posle te, odjeknula je još jedna "bombica", kada je objavljeno da se vratio i Aleksandar Miljković. Sada izgleda stiže još jedno "dete" Partizana!

Naime, Stanojević želi da u crno-bele vrati igrača Metalca iz Gornjeg Milanovca Jovana Vlalukina, piše Telegraf.

Izvor: MN PRESS

Ovaj 21-godišnji desni bek može da pokrije osetljivu poziciju, ali i da odigra ulogu "bonusa".

Osim toga, Vlalukin je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana, od pionira do prvog tima (uz kaljenje u Teleoptiku), a Stanojević je rekao da će mu biti prioritet vraćanje igrača koji su ponikli u Humskoj.

Vlalukin je 2017. potpisao za prvi tim, označen je kao projekat za budućnost, ali dobio šansu u najjačoj selekciji, tako da je prošloga leta odlučio da ode.

Otišao je u Metalac, gde je prošle sezone odigrao 12 mečeva u PLS. Ove sezone mu je status bolji od kada je Žarko Lazetić preuzeo tim. Vlalukin je postao standardan u Superligi.

Odigrao je svih šest mečeva za Metalac, kompletnih, a upisao je i dve asistencije. Njegova ekipa ternutno ima osam bodova, odnosno dve pobede, dva remija i dva poraza.

Vlalukin ima ugovor sa Metalcem do 2022, ali to ne bi trebalo da bude problem za Partizan.