• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko ga ne zna bolje od novog trenera: Stanojević odmah dovodi igrača sa kojim je osvajao titule?

Autor Dušan Ninković

Mada je i ranije bio opcija...

 FK-Partizan-Aleksandar-Stanojevic-novi-trener-pojacanje-Aleksandar-Miljkovic-desni-bek Izvor: MN PRESS

Bio je želja, a mogao bi da postane zapovest.

I dok je u klubu bio Savo Milošević, kao jedno od rešenja za poziciju desnog beka se pominjao Aleksandar Miljković. Sada, sa Saletom Stanojevićem na klupi, to je realniji scenario.

Možda će vas zanimati

Zašto? Pa pre svega, jer je Aleksandar Stanojević najzaslužniji za šansu koju je Miljković dobio u Partizanu.

Partizanovo dete se nakon omladinskog staža u klubu selilo na pozajmice, a zatim mu je Stanojević dao priliku da se dokaže u prvom timu. I želeo bi da to uradi ponovo, sada kad crno-beli nemaju pravog desnog beka, a Miljković klub.

Kako prenosi ''Telegraf'', Stanojević je već obavio jedan razgovor sa igračem koji mu je u prvom mandatu bio ''čovek od poverenja''. Podsećamo, njih dvojica su zajedno osvojili dve domaće titule, jedan kup i ušli u Ligu šampiona 2010. godine.

Crno-beli na mestu desnog beka imaju Nemanju Miletića, povremenog reprezentativca Srbije, a kao njegova jedina zamena se pojavljuje Aleksandar Lutovac ,koji je krilo. Momak stigao iz Rada je silom prilika pomeren u poslednju liniju, kako bi pojačao konkurenciju na toj poziciji.

Ranije su kao opcije crno-belih pominjani Nikola Boranijašević i Aranđel Stojković, ali kako je za njih potrebno izdvojiti obeštećenje, verovatnije je da će u humskoj završiti momak koji je tu i stasao.

Miljković bi u Partizan stigao kao slobodan igrač, a trenutno formu održava treninzima sa Andrejem Milutinovićem, jednim od naših najpriznatijih stručnjaka za fizičku spremu.

Nakon odlaska iz Partizana 2013. godine, Miljković je nastupao za Bragu, RNK Split, Amkar iz Perma, poljsku Legnicu i Alaškert, u kom je bio prethodne sezone.

Ranije je najavljeno da će srpski vicešampion pokušati da angažuje Miloša Jojića, nekadašnjeg fudbalera tog kluba, a pominju se kao pojačanja i neki mladi fudbaleri, koji bi pojačali konkurenciju među igračima do 21 godine.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC