GENIJALNO!

Navijači poslali marijači bend da blamiraju direktore kluba: Ludnica u Valensiji, ovakav protest još niste videli

Autor Nebojša Šatara

Ako ništa drugo, vrlo kreativan način protestvovanja.

Izvor: Twitter/LibertadVCF/printscreen

Ludnica u Valensiji traje već dugo i pitanje je kada će biti završena. Član Primere i nekadašnji šampion Španije nalazi se u nezavidnoj situaciji jer navijači kluba već odavno protestuju protiv gazdi kluba.

Sada je sve to otišlo korak dalje i to na vrlo zanimljiv način.

Navijači "slepih miševa" i dalje protestuju protiv vlasnika Petera Lima i njegovih saradnika, a svoj protest ovog puta iskazali su na poseban način.

Doveli su marijače da prate direktora kluba svuda kroz grad i sviraju muziku za njima.

Ovo je njihov način iskazivanja nezadovoljstva, ne bi li činili neprijatne scene gazdama kluba.

Na fotografijama koje je Libertad VCF objavio na Tviteru, marijači bend svira muziku iza Kima Koha i Džoija Lima, dvojice direktora kluba. Oni su pokušali da umaknu sviračima, a ovi su ih pratili sve dok nisu ušli u prostorije kluba.

Otkad je Peter Lim 2015. godine preuzeo Valensiju, navijači su nezadovoljni jer vlasnik često tretira klub kao svoju igračku.

Ovog leta je sve otišlo predaleko, kada je Lim rešio da rasproda veliki deo prvog tima i ključnih igrača, samo jer nisu bili saglasni sa njegovim potezima.

Igrači kao što su Dani Pareho, Fransis Kokelan, Rodrigo Moreno i Feran Tores doneli su Valensiji tek oko 60.000.000 evra sveukupno, pa je i javnost nezadovoljna radom Lima i njegovih saradnika.

(mondo.rs)