• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan prespavao poluvreme, pa opet razbio Veneciju: Bilo je teško gledati crno-bele, dok se nisu "probudili"
 Partizan prespavao poluvreme, pa opet razbio Veneciju: Bilo je teško gledati crno-bele, dok se nisu "probudili"

Partizan prespavao poluvreme, pa opet razbio Veneciju: Bilo je teško gledati crno-bele, dok se nisu "probudili"

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Delovalo je užasno, ali se Partizan trgnuo i počeo je da izgleda kao tim iz prošle sezone

 Partizan prespavao poluvreme, pa opet razbio Veneciju: Bilo je teško gledati crno-bele, dok se nisu "probudili" Izvor: MN PRESS

Partizan je pobedom završio prvi deo Evrokupa, pošto je u Italiji ponovo savladao "staru mušteriju", a ceo meč je stao u jednu četvrtinu.

Crno-beli su bili negledljivi u prvom poluvremenu, delovali su nezainteresovano, gubili lopte, promašivali, pa je slabija Venecija sve vreme vodila. Ali, u drugom poluvremenu smo videli nešto sasvim drugo - pravu rapsodiju i preokret.

Na kraju, Venecija - Partizan 79:59 (18:11, 15:16, 12:28, 14:24)

Partizan će u Top 16 fazi igrati u Grupi F sa Bulonjom, Lokomotivom Krasnodar i Trentom. Crno-beli su prvu fazu završili sa šest pobeda i četiri poraza, a Venecija sa dve pobede, ali treba reći da je ekipa imala ogromnih problema sa koronavirusom, što je imalo veliki uticaj na konačni ishod.

Apsolutno najzaslužjniji za trijumf bio je Rašon Tomas, koji je poveo i postigao većinu poena u seriji 21:0 u trećoj četvrtini.

Mučili su se crno-beli u prvom poluvremenu, u kome su imali čak 12 izgubljenih lopti, od čega čak osam u prvoj četvrtini. Prvi koš iz igre za dva poena postigli su tek posle skoro 10 minuta igre.

Slabi su bili i u odbrani, davali su mnogo prostora igračima Venecije, koji to, srećom, uglavnom nisu koristili. Ni domaćin nije igrao ništa posebno, ali sasvim dovoljno da vodi protiv Partizana.

A onda je usledila treća četvrtina, koja je praktično rešila meč. Tomas je u seriji 21:0 dao 13 poena, a onda su mu pomogli i Markus Pejdž i Ognjen Jaramaz. Partizan je u poslednju četvrtinu ušao sa 10 poena prednosti, a onda je došao do 15, pa do 20 i tada je bilo potpuno jasno da je meč rešen.

VENECIJA: Kasarin 4, Stoun, Tonut 4, Dej 3, De Nikolao 5, Šepel 8, D'erkole 3, Serela 3, Posamai 4, Bijankoto , Fotu 4, 7sk, Vot 21, 5sk, 3as.

PARTIZAN: Mika 2, Miler Mekintajer 9, 6as, Zagorac 2, 4sk, Pejdž 11, Dangubić 7, 7sk, Jaramaz 12, Veličković, Janković 8, Tomas 17, 5sk, Trifunović 11, Mozli 8sk.

22:13

Kraj utakmice!

Nova ubedljiva pobeda Partizana, 70:59

22:08

37' Stiže Partizan na +20

Gotovo je ovo, još tri minuta do kraja, rezultat je 55:75

22:01

34' Partizan povećava prednost

Ima još šest minuta da se igra, nije ništa rešeno, ali nekako na terenu deluje kao da je sve rešeno. Partizan je posle trojke Jaramaza došao do +15 – 53:68.

21:51

Kakav preokret, kakva četvrtina!

Trifunović za tri i sad Partizan ima dvocifrenu prednost! 43:53!

Na drugoj strani, Venecija gubi loptu i Janković polaže, kakva četvrtina crno-belih!

Venecija je u jednom trenutku ove četvrtine imala 11 poena prednosti, a Partizan je došao do +12! Tonut je postigao poslednji koš i crno-beli imaju +10 pred poslednju četvrtinu 55:45.

Recept je bio prost: Razigran Tomas, smanjene izgubljene lopte, kontrola utakmice i brži tempo.

21:48

29' Kakav preokret!

Tomasu su se priključili Pejdž i Jaramaz i Partizan je došao do najvećeg vođstva – 43:50. De Rafaele nema izbora i zove drugi tajm-aut u dva minuta.

21:45

27' Tomas i Mozli

Partizan je u drugom delu četvrtine pronašao energiju i uspeo je da priđe na dva poena zaostatka posle 11 vezanih poena Tomasa, a onda je Pejdž dao trojku i Partizan je poveo posle dužeg vremena – 43:44

21:18

Kraj prvog poluvremena

Venecija iz igre šutira 13/34 i ima samo tri izgubljene lopte uz 10 asistencija, što joj je sasvim dovoljno za vođstvo 33:27.

Iako razlika deluje mala, prema svemu viđenom umesto 6 može da bude i 16 razlike, jer Partizan deluje potpuno odsutno i nezainteresovano na oba kraja terena. Crno-beli imaju 12 izgubljenih lopti, u prvoj četvrtini su ih imali 8, a iz igre šutiraju 9/25.

Najefikasniji kod gostiju je Pejdž sa šest poena, a te dve trojke je dao u prvim minutima meča, kada je Partizanu 6 poena bilo dovoljno za vođstvo. Dangubič, Janković i Tomas dali su po četiri poena.

Istina je da utakmica nema takmičarski značaj, ali Partizan ne bi smeo da deluje ovako nezainteresovano...

21:12

19' Katastrofa na oba kraja terena

Jako loš šut, "šuplja" odbrana, samo četiri asistencije i 12 izgubljenih lopti. Utakmicu je inače teško gledati, jer Venecija nije bolja, samo je manje loša. 23:31

21:00

15' Nikako da krene Partizan

Prišli su crno-beli dva puta na šest poena zaostatka, pa onda i na pet nakon ulaska Trifunovića, ali posle toga su odmah izgubili loptu. Srećom i Venecija je vezala nekoliko promašaja i nije iskoristila "poklone" gostiju. 25:20

20:53

12' Partizan mora da se trgne

Vot je dao koš i dodatno bacanje, a Venecija prvi put došla do dvocifrene prednost. Na drugom kraju Erik Mika se nekako izborio za loptu u ofanzivnom skoku, a onda i dao koš. Uzvratio je Kazarin, pa onda i Zagorac. 23:15.

20:49

Kraj prve četvrtine, slabo izdanje Partizana

Jako loša ofanzivna četvrtina Partizana, koji je u prvih 10 minuta imao čak OSAM izgubljenih lopti. Ovo sve podseća na početak sezone.

Crno-beli iz igre šutiraju 3/11, od čega 1/7 za dva. Jedini koš unutar perimetra postigao je Nikola Janković. Pejdž je dao dve trojke, a Partizan je dao i tri penala.

Četvrtina je završena trojkom Derkolea uz zvuk sirene i Venecija vodi 18:11

20:46

8' Partizan nije pogodio za dva poena

Crno-beli šutiraju 0/5 za dva i 2/3 za tri. Uz to, pogodili su tri penala. Dovoljno samo za 13:9

20:38

5' Venecija uzvraća

Pejdž je pogodio još jednu trojku, ali je Tonut vezao četiri poena i Venecija je povela 9:6. Tomas se lako spušta pod koš, ali mu domaći igrači ne dozvoljavaju lake poene.

Biće zanimljivo videti ko će sve dobiti minute na mestu plejmejkera osim Miler-Mekintajera i Ognjena Jaramaza, koji je tu ulogu uspešno obavljao u Megi.

Tomas pogađa oba penala i smanjuje na 9:8

20:34

Meč je počeo trojkom Pejdža

Partizanov bek je izgubio loptu, posle čega je iz prvog šuta pogodio za prvo vođstvo večeras.

Startne petorke:

Venecija: Stoun, Tonut, De Nikolao, Čerela, Fotu

Partizan: Miler-Mekintajer, Pejdž, Dangubić, Tomas, Mozli

20:27

Dobrodošli u MONDO Live!

Meč uskoro počinje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije